INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

George Pușcaș, tot mai aproape de Serie A! Atacantul român este dorit la Torino

George Pușcaș
George Pușcaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 18:05

George Pușcaș (23 de ani) poate ajunge în această vară în Serie A, la Torino.

Deși a reușit să se salveze de la retrogradare cu Palermo, George Pușcaș ar putea pleca la o formație din prima ligă italiană, având în vedere și problemele financiare prin care trece clubul amenințat cu retrogradarea în Serie D (DETALII AICI).

Potrivit presei italiene, Torino este interesată de atacantul român. Echipa torineză ar dori să renunțe la atacantul Simone Zaza (28 de ani), deși l-au transferat de la Valencia în schimbul sumei de 12 milioane de euro, iar George Pușcaș este privit drept un posibil înlocuitor.

Torino a încheiat sezonul în prima jumătate a clasamentului din Serie A, anume pe locul 7, având cu trei puncte mai puțin decât AS Roma, echipa de pe locul 6.

3.000.000 €este cota de piață a lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt

33de meciuri a jucat George Pușcaș pentru Palermo în Serie B, reușind să marcheze 9 goluri

VEZI ȘI:

Marius Șumudică a fost martorul unei scene sângeroase la Gaziantep » Turcii au sacrificat o oaie înainte de antrenament!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  06 Iulie 2019, 19:59
Postat de Alexandru Cristian Vasile-Bugarin pe 06 Iulie 2019, 19:25

Puscas e tanar si are experienta campionatului italian. Dar ca valoare cred ca e un fel de Doru Popescu, ori Manta sau Victoras Iacob. Nu e noul Camataru. Sper sa ma insel.

PUSCAS are toate sansele sa fie fotbalist adevarat, de valoare europeana. Cămătaru a jucat în de 75 meciuri în echipa națională a României, pentru care a înscris 22 de goluri. Ramane in istorie cu 20 goluri pentru Dinamo in ultimele 6 etape ale unuia dintre campionatele nationale, in conditiile in care Dinamo truca rezultate si aranja meciurile ca adversarii sa ia o carutza de goluri - pentru ca Rodion Camataru - care marcase in acel an 44 de goluri in Divizia A sa castige GHEATA DE AUR. Trofeul i-a fost retras si acordat lui POLSTER, Austria, care marcase numai 39 de goluri..

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  06 Iulie 2019, 19:25

Puscas e tanar si are experienta campionatului italian. Dar ca valoare cred ca e un fel de Doru Popescu, ori Manta sau Victoras Iacob. Nu e noul Camataru. Sper sa ma insel.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează