INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

George Pușcaș este dorit în Turcia! Ce echipe din SuperLig se luptă pentru semnătura atacantului român

George Pușcaș este dorit în Turcia. Foto: Imago Images
George Pușcaș este dorit în Turcia. Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 22 august 2023 12:41 / Actualizat marti, 22 august 2023 12:43

George Pușcaș (27 de ani), rezervă nefolosită în prima rundă din Serie A, ar putea pleca acum de la Genoa. Caykur Rizespor și Gaziantepspor l-au trecut pe radar pe internaționalul român.

Un alt român din compartimentul ofensiv al listei de stranieri anunțate de selecționerul Edi Iordănescu pentru preliminariile CE 2024 are probleme la echipa de club. George Pușcaș n-a bifat niciun minut în runda inaugurală din Serie A, în jocul pierdut acasă de Genoa (1-4 cu Fiorentina), și are șanse mici s-o facă în viitorul apropiat.

Antrenorul Alberto Gilardino, care a mizat pe un sistem cu două vârfuri, i-a titularizat pe Gudmundsson și Retegui, ultimul (internațional italian) cumpărat din Argentina, în acest mercato, cu 13 milioane de euro.

Gigi Becali n-a mințit, chiar sunt nemulțumiți de staff! Ce i-au transmis jucătorii patronului
FCSB
Gigi Becali n-a mințit, chiar sunt nemulțumiți de staff! Ce i-au transmis jucătorii patronului

George Pușcaș este doar rezervă la Genoa

Pușcaș are două variante pentru a evolua mai mult, ambele în SuperLig din Turcia. Cotidianul Fanatik dezvăluie că Rizespor și Gaziantepspor vor să-l transfere până la închiderea ferestrei de mercato, care în Turcia e deschisă până pe 15 septembrie. 

„Atacantul dorit în trecut și de Fenerbahce se află în negocieri cu cele două echipe din elita Turciei, unde ar avea mai multe oportunități să joace”, scrie sursa citată, lucru ce i-ar conveni și lui Edi Iordănescu în perspectiva dublei cu Israel și Kosovo.

„George are și avantajul de a fi un vârf experimentat și de calitate, care ar întări ofennsiva al ambelor echipe”. La Gaziantep, el ar putea fi coleg și cu Alexandru Maxim, absent în a doua etapă din cauza unei suspendări.

25 de meciuria bifat George Pușcaș în sezonul trecut din serie B, doar în zece fiind titular la Genoa. A reușit 4 goluri și un assist pentru echipa rossoblu

George Pușcaș ar deveni al patrulea „tricolor” în SuperLig

Pușcaș ar deveni al patrulea „tricolor” în SuperLig. Moruțan a fost vândut de Galatasaray la Ankaragucu, Cicâldău a plecat sub formă de împrumut până la finele stagiunii la Konyaspor, iar Alexandru Maxim a rămas la Gaziantep. 

Turcii nu precizează dacă Pușcaș va fi numai împrumutat sau Genoa va dori să-l vândă, cota lui de piață fiind în prezent, potrivit transfermarkt.com, de 2,5 milioane de euro.

Citește și:

Cele șase destinații posibile pentru Ianis Hagi » Despărțirea de Rangers este iminentă

S-a anunțat o nouă posibilă plecare de la CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ovis
ovis  •  22 August 2023, 15:51

La cifrele pa care le are-de fundaș central-,m as mira sa l ia și turcii.Nu mai sunt nici turcii asa fraieri.

DMA87
DMA87  •  22 August 2023, 15:15

Pentru semnătura lui se mai luptă și FC Stan Alexandra... O echipă de mare tradiție...

parachioara5
parachioara5  •  22 August 2023, 14:59

...cine i domne asta ?...campion de tir ?...trage cu pusca?...si impusca ratele ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează