INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Gest FANTASTIC făcut de Ivan Savvidis, patronul formației pregătite de Răzvan Lucescu » Ce decizie a luat după meciul din Ligă

FOTO: Gazzeta.gr
FOTO: Gazzeta.gr

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 17:22

Toate încasările partidei din preliminariile Ligii Campionilor PAOK Salonic - FC Basel, scor 2-1, au fost donate oamenilor care au de suferit după incendiile din Grecia.

"Sunt devastat de consecințele incendiilor. Sute de oameni și-au pierdut viețile, alte mii suferă. Nu putem privi nepăsători această tragedie. Durerea lor este și durerea mea. Ajutorul nu se va opri aici. Țin legătura cu autoritățile și voi contribui cu tot ceea ce pot", a transmis omul de afaceri Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, prin intermediul unei scrisori.

Țintește grupele Ligii Campionilor

Savvidis a vorbit și despre șansele lui PAOK la accederea în grupele Ligii Campionilor.

"Am stabilit obiective înalte pentru sezonul actual al Ligii Campionilor. Nu contează cu cine vom juca și când. Cred în jucători și în antrenor  Dacă vom evolua la potențialul pe care îl știu, nu putem rata calificarea în grupe", a declarat Savvidis, 59 de ani, în presa din Rusia.

Vezi și: Povestea fabuloasă a lui Zoltan Ivansuc, primul jucător român dorit de Real Madrid » A navigat printre sticlele de bere, s-a distrat, la miuţe, cu pacienţii din sanatoriul TBC

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  27 Iulie 2018, 22:14
Postat de Mario Durm pe 27 Iulie 2018, 19:59

Prietene, ce-ai luat? S-a jucat cu casa inchisa, 29.000 de bilete... puse la orice pret vrei tu iese cateva "sute de mii" nu "zeci de mii"... Matematicianule. Ai vorbit tu? Sau caracteristica ta exponentiala? Stii tu care e... limita intelectuala.

Calmeaza-te, ca poate plesnesti. Pierdem o somitate :))) Eu am puterea si capacitatea intelectuala sa recunosc ca poate m-am pripit, ramane insa faptul ca Olympiakos a donat 1 milion de euro, in timp ce nicio agentie de presa nu inaintat deocamdata vreo suma donata de paok. Sa fie cat mai mare aceasta suma, pentru ca e nevoie de ea. E nevoie de orice gest umanitar. Raman circumspect din cauza istoricului acestui personaj si, concret aici,lipsa transparentei !

mellye
mellye  •  27 Iulie 2018, 21:31
Postat de Mario Durm pe 27 Iulie 2018, 19:59

Prietene, ce-ai luat? S-a jucat cu casa inchisa, 29.000 de bilete... puse la orice pret vrei tu iese cateva "sute de mii" nu "zeci de mii"... Matematicianule. Ai vorbit tu? Sau caracteristica ta exponentiala? Stii tu care e... limita intelectuala.

Savidis a mai donat din banii lui 1 milion de euro , in afara de cei din vanzarea biletelor .

10214309680033957
Claire Marigny  •  27 Iulie 2018, 21:27

Diferenta este ca Olympiakos era pe locul 9 in lume in ceea ce priveste numarul de fani platitori. In 2014 erau 98.000.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează