INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Gestul care îl trădează! Steaua, tot mai aproape de a-l lua pe Sânmărtean » Suma incredibilă pe care a câștigat-o la arabi

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 09:05

După meciul de vineri seară, înfrângerea cu Al-Taawon, 1-2, Lucian Sânmărtean, care a fost integralist, a anunţat în mod oficial că s-a despărţit de gruparea saudită.

"Mulţumesc, Ittihad!" a fost mesajul său postat pe pagina de Facebook, el fiind felicitat de peste 500 de persoane, care i-au apreciat prestaţiile din tricoul echipei antrenate de Victor Piţurcă.

lucian

S-a îmbogăţit la arabi

Din punct de vedere financiar, Sânmărtean a dat o mare lovitură în ultimul an şi jumătate. A câştigat din contractul cu Al Ittihad 1,5 milioane de euro, la care s-au adăugat şi alte bonusuri pentru diverse victorii în campionat şi alte competiţii.

Spre comparaţie, în anul în care a evoluat la Steaua a câştigat peste 400.000 de euro: 240.000 din salariu, 180.000 prima de instalare, plus alte recompense, cea mai mare fiind pentru accesul în grupele Europa League.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
mvradulescu
mvradulescu  •  17 Mai 2016, 08:29
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Mai 2016, 12:15

la fcsb se intorc doar...expiratii ...

Amice, de ce am oare senzația *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

toni_fcsb
toni_fcsb  •  16 Mai 2016, 21:52

Refuz să cred că e atât de *** încât nu ştie cum să-şi scrie corect numele. Păi e SÂNMĂRTEAN SAU SĂNMĂRTEAN?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  16 Mai 2016, 13:56
Postat de steauaucl pe 16 Mai 2016, 13:37

in cupele Europene nu face fata nimeni din liga 1 ..nici jucatorii tineri care de fapt ar trebui sa manance jar....asa ca nu te grabi tu sa areti ca esti frustrat ca poate vine la STEAUA... STEAUA si orice alta echipa din RO vor doar sa intre in grupe si sa ia banu...ATAT !!! o proasta gandire intradevar dar asta pleaca de la conducere nu de la jucatori...jucatorii ofera ceea ce li se cere...patronii gândesc limitat si atunci si performantele sunt CEL MULT limitate !!!cu Samartean STEAUA ar arata alfel ...fapt dovedit de fapt si in preliminariile Europene!

Amice, nu am nici o frustrare vis-a-vis de fotbal, cu atit mai putin fata de relatia Sinmartean_steaua...am incecat sa-i raspund unui alt suporter, de ce nu cred ca Sanmartean a fost profesionist adevarat in cariera lui. Din partea mea, poate sa mearga si la Steaua, si la Dinamo, si la Mangalia. Asa cum spui tu, nici macar tinerii nu au fata de CL, deci nu vad de ce o echipa si-ar pune sperante intr-un jucator de 36 de ani, care a excelat doar la Steaua si in tarile arabe (partial). Ma refer la sperante pt cupele europene....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează