INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FINALA CUPEI SPANIEI / FC VALENCIA - GETAFE 3-1

Ghinion

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Contra a ratat Cupa cu Getafe pentru al doilea an la rînd

Cosmin Contra nu are lipici la Cupa Spaniei. Dacă în 2007 a pierdut cu Getafe trofeul în faţa Sevillei, 0-1, aseară l-a ratat contra Valenciei, care s-a impus cu 3-1.

Contra a ratat Cupa cu Getafe pentru al doilea an la rînd

Cosmin Contra nu are lipici la Cupa Spaniei. Dacă în 2007 a pierdut cu Getafe trofeul în faţa Sevillei, 0-1, aseară l-a ratat contra Valenciei, care s-a impus cu 3-1.

Startul a fost dezastruos. În minutul 4, David Silva a centrat în mijlocul careului, iar Mata nu a iertat cu capul şi cu ajutorul lui Arizmendi, ce a şters mingea. Golul rapid a produs daune. Şocată, Getafe n-a putut reacţiona. Neputinţa i-a indus o stare de nervozitate, afectîndu-i concentrarea. Valencia a ştiut să profite. La un corner, Alexis a cîştigat duelul cu Tena şi a făcut 2-0. Era minutul 11! "Celor de la Getafe nu le vine să creadă ce li se întîmplă", a remarcat cotidianul "Marca" în comentariul on-line.

"Guriţă" a scos penaltyul
De prin minutul 20, Contra şi colegii săi au început să crească. Totuşi, fără emoţii pentru Hildebrand. Pînă în primul minut de prelungiri. Atunci, la un duel în careul advers cu italianul Moretti, "Guriţă" a fost faultat şi a căzut la pămînt gemînd de durere. Penalty, semnalat de asistentul Fermin, "centralul" Undiano Mallenco arătînd punctul cu var abia după ce l-a consultat. Granero a transformat, Getafe revenea în joc.

Gravă eroare de portar
La reluare, Valencia a pornit iar mai bine. Şansa desprinderii a irosit-o Villa (52, 53). Înlocuirea lui Contra (56) cu un jucător mai ofensiv, Pablo Hernandez, a dinamizat Getafe. Degeaba: Granero a lovit doar bara (61). S-a renunţat la un fundaş pentru un atacant, Braulio. Nimic. Dimpotrivă. Baraja a tras tare dintr-o "directă" de la 30 de metri, portarul Ustari a respins greşit, iar Morientes nu a refuzat cadoul (83). S-a făcut 3-1, meciul se decisese.

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (2)
 •  17 Aprilie 2008, 10:40

la cat ghinion are contra anu' asta, pierdem sigur in finala la euro

 •  17 Aprilie 2008, 09:35

bravo liliecilor! forza valencia! la anu luam titlul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează