INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ghinion pentru Răzvan Marin: s-a accidentat și nu va mai juca deloc până la finalul sezonului » Poate rata și următorul meci al naționalei

FOTO: Twitter Standard Liege
FOTO: Twitter Standard Liege

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 18:42

Aflat în cel mai bun moment al carierei, Răzvan Marin, jucătorul lui Standard Liege, a primit o veste extrem de proastă: în urma unei accidentări la gleznă, medicii l-au informat că nu va mai juca deloc până la finalul sezonului.

Românul de 22 de ani s-a accidentat la unul dintre antrenamentele echipei sale, când s-a ciocnit cu coechipierul Moussa Djenepo, a anunțat cotidianul La Derniere Heure.

Marin a efectuat o serie de investigații medicale care au scos în evidență faptul că ligamentele gleznei sunt afectate și necesită câteva săptămâni de repaus.

Răzvan Marin a reușit 6 goluri și 12 pase decisive în acest sezon pentru Standard, alături de care a cucerit Cupa Belgiei în urmă 7 săptămâni.

Cu 3 etape înainte de final, Standard Liege e pe locul 3, cu 38 de puncte. Marin va rata ultimele trei meciuri, fiind șanse să piardă și amicalul României cu Finlanda din 5 iunie. 

Vezi și: Oamenii care l-au inventat pe Răzvan Marin sunt optimiști: "10 milioane de euro e o sumă corectă" + Unde vrea Hagi să plece de la Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează