INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Ghinion pentru Ștefan Radu » S-a accidentat și ratează 6 meciuri, printre care derby-ul cu AS Roma

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 10:11

Schimbat în minutul 54 al meciului câștigat în deplasare cu Empoli, 1-0, fundașul român Ștefan Radu (31 de ani) a suferit o leziune la mușchii flexori.

Românul va rata următoarele 6 meciuri pentru Lazio, inclusiv duelul cu rivala AS Roma și primele două din grupele Europa League, cu Apollon Limassol și Eintracht Frankfurt. 

Lazio l-a pierdut pe Ștefan Radu tocmai când începe un program infernal, în Serie A și Liga Europei. Imediat după pauză, în partida de la Empoli (2-0), fundașul român s-a accidentat și a fost schimbat cu Cáceres. Din nou o problemă musculară, la flexori, îl va scoate din circuit cel puțin trei săptămâni. Verdictul exact îl vor da medicii în urma testelor de azi sau mâine.

Radu va pierde debutul în grupele EL, joi cu Apollon, meciurile cu Genoa, Udinese, Fiorentina și, mai ales, derbyul capitolin, de pe 29 septembrie, plus duelul de la Frankfurt.

Jucase de nota 7

Pauza forțată survine într-un moment de formă foarte bună a stoperului de 31 de ani, remarcat în cele 54 de minute de duminică. "Ce păcat de accidentare! A jucat perfect până la înlocuire. A participat la construcție, a și finalizat, a anticipat pasele adversarilor și s-a aruncat fără menajamente, ca un corp mort, în alunecări. Speranța este să nu stea foarte mult pe tușă", l-a lăudat agenția lalaziosiamoni.it, care l-a notat cu 7.

Vezi și:  VIDEO Golgeterul primei ligi din Grecia este român! Vârful venit de la Viitorul este de neoprit

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează