INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOL

GHINION TERIBIL pentru Vlad Chiricheș! Și-a dislocat din nou umărul stâng

Vlad Chiricheș // FOTO: TV Telekom Sport +3   FOTO
Vlad Chiricheș // FOTO: TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 20:18

Vlad Chiricheș a fost titular azi pentru Napoli în partida de acasă cu Atalanta. A treia la rând pentru internaționalul român, care s-a accidentat însă din nou.

A rezistat pe teren doar 13 minute. Într-un duel cu Duvan Zapata, umărul său a cedat din nou. Același umăr stâng la care a tot avut probleme. După câteva minute în care a primit îngrijiri a fost înlocuit cu Luperto. 

Nu e prima dată când Vlad Chiricheș are probleme la umăr. În mai 2018, a ajuns pe masa de operație spre finalul sezonului din Serie A, soluție favorizată și de ratarea calificării cu naționala la Mondialul din Rusia.

Profesorul Alex Castagna a fost cel care face intervenția chirurgicală la clinica Vila Stuart din Roma. Vacanța de vară a devenit perioada de recuperare pentru Vlad. A lipsit atunci două luni de pe teren!

Gazeta Sporturilor a realizat o amplă „hartă” a accidentărilor lui Vlad Chiricheș, un jucător chinuit teribil din cauza problemelor de sănătate.

Analiză șocantă: Vlad Chiricheș, „măcelărit” de accidentări! Căpitanul naționalei a pierdut aproape 3 ani din cauza problemelor medicale: de la fracturi până la genunchi praf și hernii de disc

VEZI ȘI: 

DC United - New York City 0-2 // VIDEO Mitriță, un nou gol în MLS » Atacantul a marcat împotriva liderului din prima ligă americană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
george_pipo
george_pipo  •  23 Aprilie 2019, 11:51

Ăsta de cand a plecat de la Steaua, pacaleste fotbalul grav, numai accidentat este. Si cand e valid sterge banca de rezerve.

10153279648987449
Intunerikuss Intunerikuss  •  22 Aprilie 2019, 22:02

Parerea mea e ca e terminat pt fotbal, din pacate...

balauru48
balauru48  •  22 Aprilie 2019, 21:10

De cand s-a imbatat ca porku si a cazut pe umar tot are probleme. Calul de sticla... Oricum, nicio pierdere!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează