INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Gică a primit o scrisoare de susţinere din partea fanilor: "Rămîi INIMA noastră"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 17:47

Site-ul suporterilor echipei Galatasaray, webaslan.com, a publicat un mesaj adresat tehnicianului Gheorghe Hagi, în care se menţionează că fanii nu îl vor uita pe român, indiferent unde va fi acesta, şi îl vor iubi în continuare.

"Nu te vom uita, Hagi... Pentru noi eşti o mare iubire! Eşti aerul, sufletul, mîndria noastră...

Tu eşti posterul aflat în locul cel mai important din camera noastră, Hagi... Dragostea noastră pentru tine, admiraţia noastră nu se vor sfârşi nici cu o mie de despărţiri cu capul plecat, dar cu una! Dar noi îl vrem pe Hagi, cel care purta echipamentul galben-roşu şi poate pe el îl iubim... (...) Mare Hagi, eşti o victimă a insistenţelor de a rezista ale unei conduceri destrămate, care are dificultăţi în a se menţine! Şi tu eşti un rezultat al politicii de «consumare a legendelor», eşti o victimă!

Noi nu vrem şi nu rezistăm să te vedem stînd singur pe bancă, consumîndu-te în tăcere. Noi, cei care avem posterul tău în cameră, nu suportăm să te vedem într-o astfel de situaţie... Am crescut cu tine, am trăit momente de neuitat cu tine. Nu te vom uita. Şi dacă pleci, şi dacă rămîi, şi dacă eşti departe, noi te vom iubi în continuare", se arată pe site-ul webaslan.com, care a reluat în mare parte conţinutul unui alt mesaj adresat lui Hagi, în data de 19 martie, în care suporterii îi cereau lui Hagi să plece şi astfel să "dea o palmă" conducerii clubului, scrie Mediafax.

Clubul Galatasaray Istanbul a anunţat, pe site-ul oficial, că începând de vineri a încetat colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi, de comun acord cu antrenorul român.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
soulflyro
soulflyro  •  25 Martie 2011, 22:48
Postat de dantomix pe 25 Martie 2011, 21:06

Si cata dreptate ai maestre. Asa popor n-am vazut si nici n-am sa mai vad. Daca nu ne distrug altii valorile, oamenii, bunurile, (tot ce conteaza pentru o natie) ne ocupam noi de trebusoara asta, si o facem atat de bine incat ai putea jura ca suntem cei mai mari dusmani ai poporului si neamului romanesc.

trist, dar adevarat, dantomix si sn00ker...

milanelo
milanelo  •  25 Martie 2011, 22:45

MULT RESPECT GICA HAGI NUMAI TU SI GENERATIA DE AUR NE-AI FACUT SA FIM MINDRI CA SINTEM ROMANI

t_danc
t_danc  •  25 Martie 2011, 22:20

RESPECT HAGI. IMI PARE RAU CA N-AI REUSIT LA GALATA, DAR LOTUL GALATEI ESTE FOARTE SLAB. DIN PACATE ANTRENORUL ESTE CEL CARE PLATESTE. CAPUL SUS! MULT SUCCES IN CONTINUARE!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează