INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Gică Hagi a cedat când a fost întrebat de Ianis: „Ce comentarii? Statistica e simplă”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 11:44 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 14:34

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patronul Viitorului Constanța, a participat la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Gheorghe Hagi vorbește despre situația și evoluția lui Ianis de la Glasgow.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Gică, vreau să vorbim și despre situația lui Ianis la Rangers pentru că și aici au fost o mulțime de comentarii.
- Ce comentarii?

- Că joacă puțin, că e rezervă, că nu e folosit cât trebuie.
- Așa.

- El s-a dus titular la Rangers!
- Nu, el a semnat cu Rangers. Și a jucat și joacă atunci când consideră antrenorul că trebuie. Au 27 de jucători în lot, au un lot foarte bun. În Scoția se joacă din trei în trei zile, iar el, până în această perioadă, cred că a jucat cel mai mult dintre jucătorii din atac. El are cele mai multe minune jucate. A jucat foarte mult!

- Dar în ultima perioadă...
- Sezonul a început în iulie, nu în noiembrie! Repet: Ianis joacă atunci când consideră antrenorul că trebuie. Joacă la o echipă fenomenală, cea mai bună din Europa. E singura echipă care n-a pierdut niciun meci și cea care a luat cele mai puține goluri.

- Da, Gică, dar...
- Nea Ovidiu, în Marea Britanie toată lumea vorbește doar de Rangers. Gerrard a făcut o treabă bună, iar echipa e omogenă și arată putere. Ianis a făcut și el lucrurile foarte bine, a fost chiar și cel mai bun pasator din Scoția. La cluburile mari e concurență!

- Aici ai dreptate.
- Și eu am fost la Real Madrid și la Barcelona. Odată jucam, altă dată nu. Rangers e un club mare! Ei n-au pierdut niciun meci nici în campionat, nici în Europa. Gândiți-vă la asta!

- Vorbești zilnic cu Ianis la telefon?
- Da, suntem prieteni. El se simte bine acolo, are concurență și nu e deloc ușor să joci la Rangers. Își dorește și o să vedeți că o să joace. Clubul e mulțumit de el, e văzut foarte bine. În această perioadă dacă a jucat un alt jucător, o face pentru că înainte a jucat mai puțin, iar acum e mai în formă. Sau poate așa vede Gerrard lucrurile.

- Ianis cum se simte acolo?
- Foarte bine! Nu știu ce-am putea găsi noi, cârcotașii, ceva de Rangers. Statistica e simplă. El, acolo, o să crească foarte mult în mentalitate, în jocul fără minge, în putere. Fotbalul de acolo e mai direct, mai puternic. O să devină mai bun..

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Viorel Moldovan, antrenorul care i-a șocat pe francezii de la L’Équipe: „Am împușcat cerbi carpatini și urși!”

EXCLUSIV Giovanni Becali dezvăluie cum a făcut primii bani: „Am venit din stradă! Vindeam bilete la filme cu Kirk Douglas, Adriano Celentano, Gianni Morandi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  01 Ianuarie 2021, 13:51

Nu ati terminat bai? Sunteti ***? *** Chiar nu mai aveti nici o limita si nici alte subiecte? Pacat! Sunteti limitati rau de tot. Din toate punctele de vedere. Mai ales profesional!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

matserban
matserban  •  31 Decembrie 2020, 19:49
Postat de the.fixer pe 31 Decembrie 2020, 13:30

La ce nivel de fotbal te uiți! Parca esti in anii 80 ! De atunci Benfica nu a mai mișcat in Europa Iara Rangers cu un deceniu înainte! Și ca pasator in Maretul Campionat al Scoției poate sa fie și roger milla la vârsta lui și tot ii ia fata lui Ianis ! Lasă ma cu tâmpeniile astea! Fotbalul e prea frumos sa nu urmărești un Haaland un ansu fati un mbappe un joao felix și sa pierzi timpul cu Ianis, Man, Morutan sau Coman!

Compari fix ca ***. Benfica are finala de Europa League jucata cu Sevilla. Investitiile la Benfica sunt de Top 20 in Europa, nu vorbi fara sa stii. Faptul ca e cea mai importanta echipa care a ratat gupele Champions eague si primele 32 anul asta nu inseamna ca e echipa slaba.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

557359368547447
Florin Alexandru  •  31 Decembrie 2020, 16:43

RUGAMINTE LA TOTI ZIARISTII CARE-L INTERVIEVEAZA : NU-I MAI PUBLICATI "ORORILE" PE CARE LE DEBITEAZA ACEST INDIVID "NEEDUCAT ".Ii faceti un mare rau intrucat O SA-L URAM DIN CE IN CE MAI MULTI. Aviz NEA OVIDU'

Vezi toate comentariile (18)
Comentează