INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Mesajul lui Gică Hagi pentru Radu Drăgușin, după transferul la Tottenham

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 22:47 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 23:08

Gică Hagi (58 de ani), fotbalistul legendar al României, i-a transmis un mesaj lui Radu Drăgușin (21 de ani), după transferul de la Genoa la Tottenham.

Radu a și debutat la Spurs, a jucat 10 minute pe final în remiza cu Manchester United, scor 2-2. El a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie, englezii au plătit pe el 25 de milioane de euro, plus alte 6 care pot ajunge la Genoa sub formă de bonusuri.

Decizie șocantă la gala FIFA The Best: Leo Messi, numit cel mai bun fotbalist al anului » Argentinianul nu s-a prezentat!
FIFA THE BEST
Decizie șocantă la gala FIFA The Best: Leo Messi, numit cel mai bun fotbalist al anului » Argentinianul nu s-a prezentat!

Gică Hagi, mesaj pentru Radu Drăgușin

„M-a sunat Gică Hagi să ne felicite pentru transfer și a zis să aibă curaj, pentru că e bun. Din acest motiv a ajuns acolo, nu întâmplător. Să ne reprezinte cu mândrie”, a declarat Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, potrivit sport.ro.

Drăgușin e al patrulea român care a îmbrăcat tricoul lui Tottenham, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș.

FOTO. Radu Drăgușin, debut pentru Tottenham în remiza 2-2 cu Manchester United

+10 FOTO

La trei zile distanță de prezentarea oficială, Radu Drăgușin a prins foaia de meci pentru deplasarea de pe „Old Trafford”. Ange Postecoglou l-a ținut rezervă, mergând pentru început pe mâna celor doi titulari din prima parte a sezonului, Romero și Van de Ven.

Antrenorul lui Spurs i-a oferit șansa debutului. În minutul 85 l-a introdus pe Radu în locul lui Skipp, pentru a securiza punctul pe Old Trafford.

Tottenham evolua în acel moment într-un sistem cu 3 apărători centrali. Drăgușin a fost trimis în dreapta defensivei. La scurt timp, coechipierul Van de Ven a acuzat dureri musculare și a fost înlocuit. Drăgușin i-a luat locul în stânga liniei de 3 fundași. Internaționalul tricolor nu s-a complicat la debut. 

A atins mingea de 10 ori și a oferit 8 pase precise, toate la cel mai apropiat coleg. Nu a greșit nimic, la final fiind încurajat de Postecoglou.

VIDEO. Rezumatul meciului Manchester United - Tottenham, în care Drăgușin a debutat la Spurs

Semnificația numărului pe care îl va purta Radu Drăgușin: intră în istoria clubului + ce a postat după debut
TOTTENHAM
Semnificația numărului pe care îl va purta Radu Drăgușin: intră în istoria clubului + ce a postat după debut
Șansa lui Radu Drăgușin! Transformarea radicală de la Tottenham i-a deschis calea » Cine a lucrat în culise pentru a-l aduce pe „tricolor
anglia
Șansa lui Radu Drăgușin! Transformarea radicală de la Tottenham i-a deschis calea » Cine a lucrat în culise pentru a-l aduce pe „tricolor" la Londra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  16 Ianuarie 2024, 12:01

...un prost care nu i bun de nimik da mesaje la cineva care a reusit ...

nea_marin
nea_marin  •  16 Ianuarie 2024, 09:36

Mai bine sa ii dea "message" lui gianis

Vezi toate comentariile (2)
Comentează