INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ce înseamnă transferul lui Ianis Hagi la Rangers » Detalii oferită de Gică Popescu: „E un semn”

Ianis Hagi // FOTO: https://www.facebook.com/rangersfc/
Ianis Hagi // FOTO: https://www.facebook.com/rangersfc/

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 08:04

Gică Popescu (52 de ani), președintele celor de la Viitorul a vorbit despre transferul definitiv al lui Ianis Hagi (21 de ani), de la Rangers la Genk.

Fostul oficial spune că Rangers a fost un efort pentru mijlocașul român și ce înseamnă asta pentru Ianis și a dezvăluit ce sumă va încasa Viitorul după această mutare.

„Faptul că Rangers l-a luat într-o situație atât de dficilă, când lumea fuge de investiții şi e precaută cu cheltuirea banilor, e semn că pune mare preţ pe talentul lui Ianis şi pe capacitatea lui de a deveni un super jucător! 

El e o persoană atât de bună şi atât de bun coechipier încât e greu să nu-l îndrăgești. Venind atâtea plusuri din toate părțile, Rangers a făcut acest efort şi l-a transferat! 

Viitorul are un procent, dar unul din diferenţa sumei cu care Ianis s-a transferat la Genk şi suma cu care s-a transferat la Rangers. Nu e din suma totală cu care s-a transferat la Rangers, ci din diferenţa celor două sume de transfer”, a declarat Gică Popescu la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi, oficial la Rangers

Ianis Hagi a fost anunțat oficial ca noul jucător al celor de la Rangers. Oficialii vicecampioanei Scoției confirmă că negocierile au ajuns la final, dar contractul încă nu a fost semnat. Se așteaptă pauza de transferuri din vară. În anunțul oficial de pe site-ul lui Rangers nu au fost trecute detalii legate de suma de transfer sau de durata contractului. Presa locală speculează că Ianis va evolua pe Ibrox în următoarele 5 sezoane. 

VIDEO. Emil Săndoi despre Ianis Hagi: „Nu am văzut asta la niciun jucător din lume”

Citește mai multe știri despre transferul lui Ianis Hagi: 

Scoțienii l-au sunat pe Dorin Goian să-i ceară informații despre Ianis Hagi: „Altfel nu l-ar fi cumpărat”

Ianis Hagi are o dorință la Rangers: „Asta mă face un fotbalist mult mai bun”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  02 Iunie 2020, 20:53

Partea proasta e ca Rangers n-a invatat nimic din problemele trecutului si le bate iar insolventa la usa. Partea buna e ca Ianis o sa fie titular in Liga a 4-a scotiana (Scottish League 2).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează