INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Gică Popescu s-a săturat de subiectul Drăgușin: „Mi se pare prea mult”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 14:11 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 16:40

Radu Drăgușin (21 de ani) a devenit cel mai scump jucător român din istorie și a debutat pentru Tottenham în meciul de pe Old Trafford cu Manchester United, scor 2-2.

Subiectul transferului la Spurs a fost intens comentat de persoane importante din lumea fotbalului, printre care și Gică Popescu, unul dintre cei mai mari fundași centrali din istoria României.

Reportaj GSP la stadionul de vis în care joacă Radu Drăgușin » Propulsați în altă dimensiune! + Pas cu pas: tot ce face Drăgușin în ziua meciului în noua lui casă de 1,2 miliarde
TOTTENHAM
Reportaj GSP la stadionul de vis în care joacă Radu Drăgușin » Propulsați în altă dimensiune! + Pas cu pas: tot ce face Drăgușin în ziua meciului în noua lui casă de 1,2 miliarde

Gică Popescu crede că s-a exagerat cu subiectul Drăgușin la Tottenham » „Mi se pare prea mult”

Președintele Farului a vorbit despre debutul jucătorului român în Premier League. Fostul mare fundaș este de părere că s-a discutat prea mult despre acest subiect, iar jucătorul are nevoie de timp pentru a se adapta la Tottenham.

„Mi se pare că ne uităm prea mult la Drăgușin. Mi se pare prea mult. Toată ziua bună ziua, mă sună toată lumea. „Ai văzut ce a făcut Drăgușin?”. Lăsați-l să se adapteze. Nu a greșit cu United, e bine să vorbim de bine”, a precizat Gică Popescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Radu a jucat 10 minute pe final în remiza cu Manchester United, scor 2-2. El a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie, englezii au plătit pe el 25 de milioane de euro, plus alte 6 care pot ajunge la Genoa sub formă de bonusuri. Drăgușin e al patrulea român care a îmbrăcat tricoul lui Tottenham, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș.

Radu Drăgușin: „Este mediul ideal să-mi continui cariera”

Într-un interviu acordat pentru AFP, preluat și de cotidianul britanic The Independent, fundașul român, care a semnat un contract pe șase ani și jumătate care îi va garanta un salariu net de trei milioane de euro, a mărturisit că a avut un sentiment incredibil pe Old Trafford, în momentul în care l-a schimbat pe Micky van de Ven, accidentat.

Întrebat dacă a procedat corect refuzând-o pe Bayern, „tricolorul” de 21 de ani a răspuns ferm: „Da, a fost alegerea justă. Am semnat cu Tottenham pentru că am simțit că era pasul potrivit pentru mine și am avut o discuție bună și cu antrenorul. Am aflat că mă doreau de mai multă vreme și nu s-au gândit la mine doar cu o lună înaintea deschiderii ferestrei de mercato.

Am crezut cu adevărat în această echipă și am impresia că este mediul ideal să îmi continui cariera și să progresez, pe acest stadion incredibil și lângă colegi minunați. Mă gândesc că echipa și băieții de aici sunt pe o traiectorie bună. Simt că alăturându-mă lor mă va ajuta foarte mult. Doar cerul e limita. Sperăm să ajungem cât mai sus în campionat”.

Pasiunea secretă a lui Radu Drăgușin și dezvăluiri pentru GSP: „Am început să-l dezvolt”

Citește și:

Fostul căpitan al lui Liverpool a rezistat doar 6 luni în Arabia » Semnează cu un nume mare din Europa

Dinamoviștii au prins curaj! Christian Ilic transmite un mesaj de forță suporterilor: „Ne putem salva direct!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Carpath
Carpath  •  20 Ianuarie 2024, 03:41

Nu cunosc detaliile negocierilor pentru transferul lui Dragusin,insa daca dorea sa obtina Liga Campionilor trebuia sa mearga la Bayern.Poate au ajuns nemtii mai tarziu la discutii.

visitor1
visitor1  •  18 Ianuarie 2024, 18:28

Sunt alte vremuri acum, nu Gica Popescu si nici eu nu decidem cand se termina discutiile despre Dragusin, ci social media; aia care l-a facut presedinte pe pacaliciul ala din SUA in 2016. Cand Popescu era pe val se citea ziarul Sportul si chibitii discutau fotbalul in Cismigiu.

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  18 Ianuarie 2024, 08:49
Postat de vivi.napoca1_ pe 17 Ianuarie 2024, 16:15

Este cam adevărat, mult zgomot pt. nimic ! Drăgușin este un jucător mediocru cel mult de nota 7 ,la care i sau aliniat planetele ,este tânăr, are înălțime bună, a jucat în străinătate și impresarii italieni au știut sa negocieze iar în Anglia asa sant preturile, etc ! În alta ordine de idei ne- am saturat pina peste cap și cu " generația de aur " ,meciuri fără număr de retrageri etc. Un fel de " A venit circul " !

Sigur nu vorbesti de Nistor sau Filip ?? Bai rasule ce roman a refuzat Fcsb pana acum ?? Pardon Bayern !! Lasa bah lumea sa vorbeasca, merita copilul !!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează