INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Giovani Becali ironizează sumele din transferul lui Stanciu: „Mai făceam și eu așa! Mă suna Ilie Dumitrescu: «Bagă mai mult ca să audă Dan Petrescu, să-l oftic, că am mai mult»”

Nicolae Stanciu // FOTO: Cristi Preda
Nicolae Stanciu // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 10:29

Giovani Becali a vorbit despre transferul lui Nicolae Stanciu de la Sparta Praga la Al Ahli Jeddah.

Giovani Becali a spus că Al Ahli a plătit o sumă mult mai mică pentru a-l aduce pe Stanciu, nu 10 milioane de euro cum s-a anunțat inițial. Și salariul mijlocașului de 25 de ani ar fi mai mic de 2,5 milioane.

„Vorbim de Stanciu că a plecat pe 10 milioane de euro. Stanciu a plecat cu 4,5 milioane de euro de la Sparta Praga. Nu pe suma  Și el are un salariu de 1,5 milioane de euro, nu mai mult. Vă dau telefonul să sunați la Sparta.

Mai ziceam și eu d-astea, dar o făceam cu Ilie Dumitrescu. Zicea «Bagă mai mult ca să audă Dan Petrescu, să-l oftic, că am mai mult». Îl suna și îi zicea «Ai auzit ce contract am semnat?». Dar era chestie de 100.000 de euro”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

„Am primit și eu un mesaj acum de la cineva care știe despre acest transfer, e o persoană importantă din lumea fotbalului și bănuiesc că știe exact. Este vorba de 5 milioane de euro și salariul de 1,4 milioane de euro, fără bonusuri. Nu e o sumă extraordinară, dacă e adevărat”Gabi Balint, pe 31 ianuarie

Giovani Becali: „pe chipciu îl pot transfera”

Giovani Becali a vorbit și despre mijlocașul Alexandru Chipciu, 25 de ani, împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga.

Pe Chipciu îl pot transfera pe 1,1 milioane de euro. E criză și cam asta e suma de transfer. La Anderlecht se va face o restructurare, iar Chipciu are un salariu prea mare pentru belgieni. Da, 1 milion de euro este un salariu prea mare pentru Anderlecht. Poate nu-i găsim un salariu de 1 milion de euro, dar 7-800.000 de euro”, a adăugat Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  24 Martie 2019, 15:37

Ca sa vedeti si voi cum a mintit cu buna stiinta poporul aceasta hartie de impachetat peste. Stanciu cel mai scump transfer, bla bla bla. Baaaaaaaaa, sunteti vai de mama voastra, iar lumea e socata cum inca mai existati pe piata media.

spinoza
spinoza  •  24 Martie 2019, 15:28

Zău că nu ne interesează ce spun toți penalii! Va rog nu-i mai promovați în gazetă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează