INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Gol pentru Alex Curtean în victoria echipei sale contra lui Levski, 2-0! Hamza, Dore şi Luchin au jucat şi ei

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 aprilie 2014 19:59

Echipa românilor Alexandru Benga, Srgian Luchin şi Alexandru Curtean, Botev Plovdiv, a cîştigat partrida din play-off contra lui Levski Sofia, scor 2-0 şi ocupă în prezent locul 4 în Bulgaria, după Ludogorets, Litex şi CSKA. 

Scorul a fost deschis de fostul jucător al lui Dinamo, Alexandru Curtean, în minutul 42. Acesta a fost schimbat în minutul 77 de Ognyanov, în timp ce Srgian Luchin a fost integralist, iar Benga a stat doar în rezervă.

Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Cvetkov, fotbalist care i-a luat locul în minutul 85 fostului petrolist, Younes Hamza. Şi celălalt jucător adus de la Ploieşti, Ferebory Dore a fost titular.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  27 Aprilie 2014, 08:07

Mai penibil jucător ca Dore ăla " nu se exixtă" ... E în stare să rateze de pe linia porții ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează