INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Grenadă dezamorsată » Torje nu s-a adaptat nici la Granada

Între amicalele cu Xerez și Motril, Torje (22 de ani) dă o fugă la Ljubljana pentru amicalul
Între amicalele cu Xerez și Motril, Torje (22 de ani) dă o fugă la Ljubljana pentru amicalul "naționalei" cu Slovenia

Articol de - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 20:52

Titular şi în amicalul cu Guimaraes (2-1), atacantul împrumutat de la Udinese n-a convins: ”A ales mai mereu cea mai proastă soluţie, dar trebuie să avem răbdare”, scrie presa locală.

A plecat din Serie A să-şi relanseze cariera în Spania. Împrumutat de Udinese, Gabi Torje nu a reuşit să impresioneze nici la Granada. Folosit titular în 4 dintre cele 6 amicale din pretemporada, atacantul român n-a marcat deloc, marţi seară fiind printre cei mai slabi în succesul (2-1) cu Vitoria Guimaraes!

Fostul dinamovist a ieşit în minutul 64, iar înlocuitorul său, Jaime, a realizat golul decisiv în prelungiri. Cotidianul local Ideal i-a acordat nota 1, cea mai mică, la fel ca a portarului de rezervă Tono: "A făcut o risipă de energie ieşită din comun, dar nu a avut noroc. În general, românul a ales cea mai proastă variantă. Trebuie să-i mai dăm timp, e încă în curs de adaptare. Să ţinem cont însă că el întotdeauna încearcă". Pînă acum se poate lăuda cu assistul de sîmbătă, din penultimul amical cu Hercules (5-1).

2 goluri în 21 de meciuri a marcat Torje în sezonul trecut la Udinese, care a plătit 4 milioane de euro ca să-l ia de la Dinamo

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  09 August 2012, 15:08

Daca dupa un amical tu hotarasti ca nu s-a adaptat,nu esti Scorpie,esti Prostovan.Nu tot voi spuneati ca Torje e cel mai important transfer din Spania,mai incompetentilor?Adaptarea nu se face dela primul meci.

quittaro
quittaro  •  09 August 2012, 12:09

D-le Scorpie, 1. Torje nu este atacant ci mijlocas. 2. Despre adaptarea la o echipa se poate vorbi dupa 10-12 luni, nu dupa 4 meciuri! 3. Succesuri!

alpin
alpin  •  09 August 2012, 11:36

Torje e ca Fat Frumos din poveste. Daca il scoti de pe pamantul natal e pauza!!! Doar aici, in Rrromanikka isi poate etala frumoasele plonjoane simulate in careurile adverse!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează