INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI

GSP LIVE / VIDEO Florin Cernat: "Echipa lui Lucescu premia adversarele noastre. Mi se pare normal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 13:59

Florin Cernat (38 de ani) a jucat din 2001 până în 2009 pentru Dinamo Kiev și a prins mai multe dueluri cu Șahtior, echipă pe care Mircea Lucescu a antrenat-o din 2004 până în 2016. Fostul fotbalist a spus la GSP LIVE că echipa lui "Il Luce" plătea adversarii lui Dinamo Kiev.


"Tot campionatul ne pregăteam pentru meciurile cu Șahtior și cele din Champions League. Noi, având în spate palmaresul, vedeam altfel meciul. Pentru adversarii noștri presiunea era mai mare. Cei de la Șahtior erau în creștere. După ce s-a întâmplat nenorocirea cu fratele lui Ahmetov, acesta a declarat că va face o echipă importantă pentru că fratelui său îi plăcea fotbalul.

Și chiar a făcut o echipă puternică. Se discuta că noi aveam influență la jumătate de campionat și ei la cealaltă jumătate. Eu auzeam pe acolo că noi stimulam echipa contra căreia Șahtior, iar Șahtior stimula echipele contra cărora jucam noi. Erau bani foarte mulți. Eu zic că era ceva normal să stimulezi o echipă", a declarat Florin Cernat la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Cumpăna din viața lui Florin Cernat: "Dacă nu eram sportiv, probabil nu mai trăiam acum"

GSP LIVE / VIDEO Amintirile lui Cernat din perioada Dinamo Kiev: "Lobanovksi nu comunica mult" + Cât i-a venit factura la telefon în prima lună în Ucraina

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  12 Decembrie 2018, 17:06

ce nesimtit esti, cernat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează