INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POVESTE

GSP LIVE // VIDEO Poveste fabuloasă cu Tamaș în Rusia: "Am băut 2-3 beri și mi-a zis că are poftă de whisky! A lăsat telefonul și portofelul pe masă și a plecat"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 12:37

Adrian Iencsi a fost azi la emisiunea GSP LIVE și a povestit un episod cu Gabi Tamaș, pe care l-a avut coleg la Spartak Moscova.

"Lui îi place să bea whisky. A zis că vrea la restaurant, dar i-am spus că merg doar dacă bem bere. Am băut 2-3 beri și mi-a zis că are poftă de whisky. S-a ridicat, a pus telefonul, portofelul și cheile pe masă și a plecat. După aceea a ajuns cu un taxi la bază, unde stăteam", a spus Adrian Iencsi la GSP LIVE.

Vezi în video povestea amuzantă spusă de Iencsi despre Gabi Tamaș

Vezi și: Două episoade fără precedent cu Mircea Rednic: "«Ce faceți, bă? V-ați pus voi, moldovenii, contra ăstora" + cum a schimbat căpitanul echipei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
st.il.
st.il.  •  29 Octombrie 2018, 18:06

Greu se mai câștigă o bucată de pâine în ziua de azi , dacă un interviu jalnic (ca cel dat de a.i.) poate să țină atâtea titluri !...Că Tamaș o rupe cu băutura , că intervievatul la rupt în crampoane pe Pancu (ce știre, câtă fală!), că a fost făcut mingie de ping-pong de perechea Dinu-Șumudică, astea sunt știri care interesează fix cât reînvierea din morți a Elodiei sau șamponul cu care este spălat pe cap d.a. de către femeia palmier !...Sunt curios , cine și ce mai urmează !?...

submarina
submarina  •  29 Octombrie 2018, 18:05
Postat de mosvasile pe 29 Octombrie 2018, 13:10

Sa fii la mama vodcii adevarate si sa ai pofta de... whiski!

La moment mai degrabă găsești o vodca originala în Ro decât în Rusia lui putler:)

vali_d2
vali_d2  •  29 Octombrie 2018, 15:18

Ce e asa de fabulos? Un betiv. Si-a baut creierii si talentul

Vezi toate comentariile (12)
Comentează