INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Poveste savuroasă din Mongolia: "M-a chemat Federația la grătar. Când am ajuns acolo, ai mei erau cu o oaie, cartofi, morcovi și pietre în oală"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 16:05

Dragoș Plopeanu, 30 de ani, antrenori de portari în Mongolia a vorbit despre ce înseamnă viața în Asia și dificultățile pe care le are.

Vezi în video povestea amuzantă spusă de Plopeanu despre invitația la grătar pe care a primit-o de la Federație

 

"În general îmi beau cafeaua în același loc. E obiceiul meu. Costă 10-12 lei o cafea mare. Una mică e 9 lei. Mongolia e mai scumpă decât România. Salariul mediu este 500-600 de dolari, dar majoritatea oamenilor se descurcă.

Carnea e fantastică. Am mâncat și carne de cămilă, de cal. Într-o zi, am fost invitat la grătar de către Federație. A venit și șeful Federației. Mi-au spus că facem grătar mare și de asta nici nu am mâncat după antrenament. M-am dus direct. Mă gândeam «Stai să vezi ce grătar facem». Când am ajuns acolo, ai mei erau cu o oală sub presiune, cu oaia băgată acolo, alături de 3 cartofi, 4 morcovi și pietre. Ăla era grătarul. Pietrele sunt pentru relaxare, ți le dau în semn de bine ai venit, dar sunt pline de grăsime. Încă nu le-am făcut eu grătar ca în România, dar ar trebui", a declarat Dragoș Plopeanu la GSP LIVE

VEZI ȘI

VIDEO Blat din Liga 1 dezvăluit în direct: "Unii jucători erau dezamăgiți" » Meciul a avut loc în 2014

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  18 Decembrie 2018, 16:41

Pietrele erau ca sa spargi *** la ***....:) Frumos,ai avut noroc ca sa vizitezi lumea....si probabil ca esti si serios, profesionist in munca depusa . Felicitari. Craciun fericit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează