INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Gură de oxigen pentru Mircea Lucescu » Zenit a câștigat greu cu o echipă aflată la retrogradare

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 19:26

Zenit St. Petersburg s-a impus pe terenul lui Orenburg, scor 1-0, în etapa a 25-a din prima ligă rusă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Giuliano, în minutul 17, din penalty. Astfel, Zenit a urcat pe locul 2 în clasament, cu 49 de puncte, la două lungimi peste ȚSKA Moscova, care are și un meci în minus. Lider e Spartak Moscova, cu 57 de puncte. De partea cealaltă, Orenburg e pe locul 13, poziție retrogradabilă.

Mircea Lucescu se afla într-o situație critică. Presa rusă a scris în ultima perioadă că următorul eșec pe care Zenit îl va avea va fi decisiv pentru antrenorul român, care ar urma să fie demis.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
monteverdi
monteverdi  •  26 Aprilie 2017, 22:23

Echipa ”aflată la retrogradare” a jucat totuși acasă, venea după două victorii succesive și acum câteva etape a ținut piept cu brio liderului Spartak, pierzând doar cu 3-2 la Moscova. Zenit a pierdut aproape jumătate din echipă de anul trecut încoace, e normal că lotul subțiat nu mai are aceleași rezultate. Totuși, a rămas pe podium și s-a calificat în primăvara europeană.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează