INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Gustavo Poyet îl laudă pe Costel Pantilimon: "A demonstrat că este un profesionist! Are şansa să rămînă titular"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 18:35

Costel Pantilimon s-a transferat în această vară la Sunderland, de la Manchester City, în speranţa că va juca mai multe meciuri în Premier League.
Gustavo Poyet a acordat un interviu pentru ziarul britanic The Shields Gazette şi îl laudă pe portarul român care a jucat patru meciuri pentru Sunderland, două în Premier League şi două în Cupa Angliei.

"Costel s-a descurcat foarte bine. A venit la echipă ca să joace mai mult, dar i-am zis că va fi greu. Cînd a venit aici, a vrut să joace, ceea ce e bine. Cînd nu a jucat, s-a supărat, ceea ce iarăşi este foarte bine. Eu am decis să nu joace la început, iar el a acceptat şi a aşteptat. S-a pregătit excelent la antrenamente. Era senzaţional! S-a comportat ca un profesionist. A demonstrat asta şi în meciurile oficiale. Dacă joacă bine are şansa să rămînă titular", a declarat Poyet.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
grid
grid  •  19 Noiembrie 2014, 14:42

Românii se pricep cel mai bine la a contesta orice valoare, la a mânji cu noroi pe oricine. Ciudată cearta asta când se întâmplă să ai doi portari buni, pe care au pus ochii specialiști din campionate care contează..

beeswax106
beeswax106  •  18 Noiembrie 2014, 22:41

Pantilimon e titular de cateva etape la Sunderland.

7h0r
7h0r  •  18 Noiembrie 2014, 17:40
Postat de vivilaura pe 18 Noiembrie 2014, 15:27

Comente rar, dar tema asta imi ridica pulsul. Cu idioti ca Piturca si Reghencamp care au tras sforile ani de zile dupa cum obtineau procente dupa jucatori, am ajuns sa avem un anti-talent ca Tatarusanu care pescuieste centrarile ca orbu' trecerile de pietoni, sa fie marele titular la Steaua si la Nationala, pe cand Pantelimon este cu 7 clasa peste el. Indirect, fiind netitular la nationala, l-a afectat si la echipa, unde oricum Joe Hart, nu ca e mai bun ca el, da e titular la nationala Angliei, era greu sa ii ia fata. Numai un orb, il poate pune pe Tata inaintea lui Pantelimo, si implicit, la orice echipa unde joaca.

Comentezi rar si prost....ce treaba are Reghe cu Piturca si cu Pantelimon? trebuia sa-l bage Reghe pe Panti titular la Steaua? Te auzi ce vorbesti(scrii) ? Fa-ti un serviciu si limiteaza-te la doar a citi articolele, comentand nu faci altceva decat sa te umpli de ridicol ;)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează