INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Hagi: "Nu mă consider un mare antrenor, dar am făcut lucruri bune şi ca tehnician"

Hagi atrage tot mai multe critici în Turcia
Hagi atrage tot mai multe critici în Turcia

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 12:05

Criticat tot mai des de presa din Turcia, dar şi de proprii jucători, tehnicianul român al lui Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat că nu se consideră un mare antrenor şi le-a cerut şefilor grupării Cim Bom răgaz pentru a readuce echipa din Istanbul pe linia de plutire.

"Nu mă consider un mare antrenor, dar am făcut lucruri bune şi ca tehnician, nu doar ca fotbalist. Există şi antrenori mari care au câştigat Liga Campionilor cu o echipă, dar nu au reuşit nimic cu alta", a spus Hagi.

Tehnicianul român a venit la Galatasaray într-o perioadă extrem de grea, preluînd echipa de pe locul 9. Hagi a semnat cu Galata la finalul anului trecut, reuşind 8 victorii şi patru egaluri în cele 19 partide în care a stat pe bancă şi, deşi echipa nu a reuşit să urce decît o poziţie în clasament, românul spune că poate aduce noi trofee în vitrina clubului.

"Mai sunt multe de făcut. De aceea este nevoie de timp. Antrenorii se schimbă, dar la club trebuie să existe unitate. Uniţi putem depăşi această situaţie. O echipă se formează într-un an sau doi. Vechea echipă Galatasaray s-a format în 2-3 ani. Am câştigat greu în primul an, dar încet încet a venit şi fotbalul frumos. Lucrurile mari se fac în timp", a afirmat antrenorul român.

Hagi s-a referit şi la relaţia cu jucătorii Galatei, după ce australianul Harry Kewell şi bosniacul MIsimovici l-au atacat în mai multe rînduri în presa din Turcia, declarînd că numeroasele scandaluri sînt doar în imaginaţia jurnaliştilor de pe melul Bosforului.

"Eu am relaţii bune cu toţi din echipă. Unii jurnalişti sau unii de deasupra lor vor să îmi strice relaţiile. Vor să mă lovească. Acestea nu sunt decât jocuri de culise.  Muncim şi mai avem nevoie să putem învinge şi în deplasare. Cunosc bine Turcia şi înţeleg foarte bine unele lucruri", a menţionat tehnicianul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
n.vali
n.vali  •  27 Februarie 2011, 10:39

Galata, o palarie prea mare ptr. atrnorul Hagi, Galata nu-i echipa sa astepte 2-3 ani sa obtii tu rezultatele dorite de sefii clubului , cred ca ai dreptate cind spui ca o echipa buna se formeaza itr-un an sau doi ,inrebare pe care ti-o pun , un antrenor bun in citi ani se formeaza??? tu de-ce nu incepi cu ABCDARU ??? nu crezi ca ar fi bine s-o incepi cu echpe de liga II-a??? nu crezi ca ar fi cazul sa iei niste lectii de-la antrenori consacrati ( Mircea Lucescu sau Emeric Jenei)??? faptul ca ai fost mare jucator nu-i o garantie sa devii un mare antrenor....personal cred ca intelectul antrenorului Hagi nu-i pe masura talentului fotbalistului Hagi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează