INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

Sergiu Hanca și Cornel Râpă, integraliști la Cracovia » Hanca a revenit cu pasă de gol

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 21:21

Suspendat etapa trecută, Sergiu Hanca a pasat decisiv la primul gol al lui Van Amersfoort. A jucat tot meciul câștigat la Gdansk (3-1 cu Lechia). Și Cornel Râpă a fost integralist.

O revenire importantă pentru Sergiu Hanca în campionatul Poloniei. Suspendat în etapa trecută, pentru cumul de „galbene", mijlocașul stânga român a contribuit la triumful obținut de Cracovia, 3-1 la Gdansk, cu Lechia. 

Integralist, fostul dinamovist a pasat din stânga, de pe linia de fund, la deschiderea scorului, semnată de olandezul van Amersfoort (34). A fost al șaptelea assist trecut în contul "tricolorului" în acest campionat, în care are și opt goluri marcate în cele 27 de partide.

A urcat pe locul 3

Și Cornel Râpă, colegul lui Hanca, a rămas pe teren pe tot parcursul întâlnirii, terminate cu 2-1 în favoarea oaspeților (Van Amersfoort a făcut „dubla”) fără a se remarca în mod deosebit. 

Cracovia a urcat momentan pe locul al treilea, cu 45 de puncte, trecând peste Pogon, Slask și Lech.

Citește și alte știri despre internaționalii români

EXCLUSIV VIDEO Polonezii pregătesc măsuri dure după ce campionatul a fost suspendat » Sergiu Hanca: „Sunt probleme mari! Există posibilitatea să ți se reducă salariul cu 20-25%”

Gigi Becali, ofertă pentru un fost „câine” » Soția jucătorului a spus totul: „Nu o să uit niciodată cum a reacționat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  10 Iunie 2020, 08:15

Hotaraste-te draga Scorpie 3-1 sau 2-1? De doua ori 3-1 o data 2-1 . Avantaj 3-1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează