INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Helmuth Duckadam, declarații nemiloase: „Transferul în Serie A e o pălărie mult prea mare pentru Dennis Man”

Dennis Man a bifat deja două meciuri în Serie A / Sursă foto: Guliver/Getty Images +15   FOTO
Dennis Man a bifat deja două meciuri în Serie A / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 19:57 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 20:24

Dennis Man (22 de ani) a dezamăgit în meciul Parma - Bologna 0-3. Introdus în minutul 46, fostul jucător de la FCSB a avut o prestație modestă, la cel de-al doilea meci în tricoul „cruciaților”.

Chiar dacă s-au aflat cândva sub aceleași culori, Helmuth Duckadam (61 de ani), fostul președinte de imagine al FCSB-ului, nu l-a menajat deloc pe Dennis Man. Fostul mare portar consideră că Serie A e un campionat mult prea puternic pentru Man.

„Am văzut meciul Parmei cu Bologna! De ce să fiu surprins de evoluția slabă a lui Dennis Man? Transferul în Serie A este o pălărie mult prea mare pentru el. Campionatul Italiei este prea puternic pentru Dennis Man, să fim serioși. Acum, el are nevoie și de timp să se adapteze acolo, dar sunt convins că îi va fi foarte greu.

În schimb, Mihăilă este un fotbalist bun pe contraatac și de aceea a ajuns să aibă ocazii de gol. El poate să aibă mai mult succes la Parma, pentru că are un alt profil față de Man”, a afirmat „Eroul de la Sevilla”, conform ProSport.

Mămăligoșenia » EDITORIAL Geambașu: „În jumătatea de meci în care putea să arate ceva, Man a activat toate clișeele răutăcioase ale fotbalului”

Gazzetta dello Sport i-a criticat pe Man și Mihăilă

Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), intrați în repriza secundă la Parma, în meciul pierdut 0-3 cu Bologna, sunt criticați în Gazzetta dello Sport. „Câteva fente și două pase nu-l ridică”, respectiv „A avut ocazia lui 1-2, șut prea sus. Vinovat”.

Ceea ce trebuia să însemne începutul unui nou campionat s-a transformat într-un alt dezastru la Parma, 0-3 în derbyul cu Bologna. Iar românii transferați, cu aproape 20 de milioane de euro, din Liga 1 au dezamăgit, într-o repriză secundă în care se aștepta de la ei să întoarcă meciul de la 0-2 și să scoată echipa din zona retrogradării. Ambii au primit însă nota 5 în Gazzetta dello Sport.

VIDEO Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

Citește și alte știri despre Dennis Man:

PARMA - BOLOGNA 0-3 » Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați: „Bijuteriile din mercato au fost niște țânțari mici și enervanți”! Nota 5 pentru românii de la Parma

Legendarul Rivaldo a comentat mutarea lui Dennis Man la Parma: „Nu e o surpriză pentru mine” + sfaturile primite de la Berbatov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
valentindragobete
valentindragobete  •  14 Februarie 2021, 14:45

Ai vorbit, prost, cand trebuia sa taci! Baiatu' esti tot mai penibil si ca sa-ti fac o " placere " nici mare portar n-ai fost, cu toate cele 4 lovituri de la 11 m trase prost de barcelonezi ! Ai mâncat cozonac vreo 10 ani de la jiji si cand si-a dat ala seama ca nu esti bun de nimic si ti-a tăiat " subvenția " demonstrezi *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the_fixer
the_fixer  •  08 Februarie 2021, 21:53

Urmăresc Parma pentru amândoi romanii! Înainte de transferul lui MAN, Duckadam latră și îl ridica in slavi pe Man, de zici ca Parma îl transfera pe Hagi in tinerețe! După o repriza și alte 10 minute in meciul anterior , și-a dat seama ca și el mânca cu polonicul in studiourile Digi! Mai nou , Duckadam considera ca Belgradean este cel mai potrivit pentru poarta Naționalei! După meciul cu Young Boys și cel din Campionat plus cum a aparat pe la FCSB sau Dinamo sau Craiova, Duckadam pompează laude in alt arădean de al lui după MAN! Pentru €200 pe emisiune mai Duckadam , ajungi sa spui ce îți dictează unul sau altul! Rușine! Apropo, in meciul Parmei cu Bologna , Denis MAN a foat slab, timorat și dezorientat! Mihăilă in schimb a arătat tupeu și atitudine, viteza și fuleu! Denis MAN va juca in Serie B, Mihăilă va ajunge n Budesliga, probabil Dortmund sau Leipzig!

melcul_furios
melcul_furios  •  08 Februarie 2021, 21:36
Postat de Oltean Alin pe 08 Februarie 2021, 21:19

A inviat Nostradamus...ma dute ma de aici cu presupunerile tale de ***, a jucat vreo 55 de minute si tu vii si zici ca nu e bun de serie A. Pai poate nici Messi nu facea mare lucru la Parma sau Ronaldo in alea 55 de minute sau in cateva meciuri

Nu cumva am mai avoi noi un tanar super talentat in Serie A? Cumva Ianis era numele lui? Si ala era cel mai tare din Romania, capitan de echipa la 18 ani. Ca vor cativa oameni sa creada ca e super jucator si ca merita zeci de milioane de euro nu inseamna ca si este asa, in fiecare an sunt sute de tineri talentati. Eu sper sa se acomodeze insa momentan nu pare si daca azi joaca prost atunci fix asta spunem, ca joaca prost, nu ca o sa fie grozav peste 2 ani. Vedem peste 2 ani ce o sa fie atunci.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează