INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HONVED - KISVARDA 1-3

HONVED - KISVARDA 1-3 // Gicu Grozav a înscris din nou în Ungaria

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 17:18

Gheorghe Grozav (28 de ani) traversează o formă excelentă la Kisvarda. Sâmbătă seara, românul a înscris pentru echipa sa în victoria din deplasare cu Honved, fosta adversară a Craiovei din Europa League, scor 3-1.

Gicu, atacant inclus de Cosmin Contra pe lista preliminară a selecțiilor pentru partidele cu Spania și Malta din preliminariile EURO 2020, a marcat golul de 3-1, în al treilea minut al prelungirilor. Grozav a reușit, astfel, cel de-al treilea gol din acest sezon. 

Legiunea română de la Kisvarda a fost decisivă în meciul de ieri. Fundașul dreapta Cornel Ene (26 de ani), fost la CFR Cluj, UTA, Pandurii sau ASA Târgu Mureș, a deschis scorul în minutul 9. 

După 4 etape, Kisvarda, echipa lui Vasile Miriuță, se află pe locul 4, cu 6 puncte. Honved are un traseu îngrozitor, aflându-se pe ultimul loc, cu niciun punct după 3 etape.

Vezi și: 

VIDEO George Pușcaș eroul lui Reading! A marcat de două ori în meciul contra lui Cardiff și a fost desemnat MVP

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  18 August 2019, 20:05

Am fost aseara la fotbal , pe sintetic , am dat 6 goluri , nenea Contra , sunt mai bun ca Grozav , ia-ma pe mine te rog la nationala . Sa vezi ce voleu am dat , odata am driblat si portarul . Si daca nu plangea unu dupa fault mai dadeam un gol frumos , scapasem singur cu portaru si vroiam sa fac braziliana peste portar si dupaia sa dau cu calcaliu. Si adversarii mei , erau mai buni ca aia de la Kicsvarda , ce nume de medicament Hahahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează