INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATLETICO MADRID

OFICIAL Horațiu Moldovan, prezentat la Atletico Madrid! Pe cât a semnat portarul adus de la Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 12:03 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 12:54

Portarul Horațiu Moldovan (26 de ani) este oficial jucătorul lui Atletico Madrid. Clubul lui Diego Simeone l-a prezentat oficial pe internaționalul român, cumpărat pentru 800.000 de euro.

Titular în poarta naționalei României în preliminariile EURO 2024, Horațiu Moldovan a semnat contractul cu Atletico Madrid, după ce luni a plecat la Madrid pentru a face vizita medicală.

Îl recunoști? A lăsat-o pe Dinamo pentru a trăi visul american cu soția! Ce mai face azi fostul atacant debutat de Stoican și retras la 22 de ani
DINAMO
Îl recunoști? A lăsat-o pe Dinamo pentru a trăi visul american cu soția! Ce mai face azi fostul atacant debutat de Stoican și retras la 22 de ani

OFICIAL. Horațiu Molodvan a fost prezentat la Atletico Madrid

Portarul a semnat un contract pe 3 ani și jumătate, adică până în iunie 2027.

„Bine ai venit, Horațiu Moldovan! Portarul de 26 de ani semnează pentru restul sezonului și încă trei ani.

Horațiu Moldovan (20 ianuarie 1998, Cluj Napoca, România) este noul jucător al lui Atletico Madrid după ce clubul a ajuns la un acord cu Rapid pentru transferul portarului la clubul nostru.

Horațiu Moldovan, prezentat la Atletico Madrid! Pe cât a semnat portarul adus de la Rapid

La 26 de ani, portarul a bifat 22 de meciuri oficial în acest sezon pentru clubul român, ținând poarta închisă în 10 ocazii. Format la juniorii de la CFR Cluj, Moldovan a crescut în timp, bifând minute la FC Hermannstadt și Energeticianul. 

Ulterior, internaționalul român a jucat la Ripensia, Sepsi și UTA, adunând astfel experiență în prima ligă din România. În 2021 a făcut marele salt la Rapid, unul dintre cele mai puternice cluburi. În total, a bifat 82 de meciuri în ultimele trei sezoane. Iar prestațiile incredibile au făcut ca Moldovan să debuteze în 2022 la naționala de seniori, pentru care a strâns 8 meciuri.

Moldovan va fi al treilea român care va apărea culorile clubului nostru. Înaintea lui au fost Daniel Prodan, care a jucat două sezoane (1996-1997 și 1997-1998) și a bifat 44 de meciuri, și Cosmin Contra, care a jucat 41 de meciuri între 2002 și 2005.

Internaționalul român a trecut peste vizita medicală la Spitalul Universitar Vithas Madrid Arturo Soria și ulterior a mers la birourile clubului unde a fost primit de directorul executiv Miguel Angel Gil (fiul celebrului Jesus Gil y Gil), pentru a semna contractul. Bine ai venit în familia «rojiblanca»!”, a anunțat clubul din Madrid.

Și Rapid a avut un mesaj scurt pentru Horațiu: „A fost o plăcere! Mult succes, Moldo”.

La Atletico Madrid, Horațiu Moldovan se va duela cu slovenul Jan Oblak (31 de ani), titularul indiscutabil al echipei, și cu croatul Ivo Grbic (28 de ani).

Citește și: 

Dennis Man semnează!  Sunt la picioarele lui: „Cea mai frumoasă surpriză a sezonului”
STRANIERI
Dennis Man semnează! Sunt la picioarele lui: „Cea mai frumoasă surpriză a sezonului”
Alin Stoica nu se dezminte » A dat de pământ cu Drăgușin și cu Moldovan după transferurile la Tottenham și Atletico Madrid: „E un entuziasm fals. Prețul e mic, salariul e mic”
MERCATO
Alin Stoica nu se dezminte » A dat de pământ cu Drăgușin și cu Moldovan după transferurile la Tottenham și Atletico Madrid: „E un entuziasm fals. Prețul e mic, salariul e mic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
tavinu24
tavinu24  •  24 Ianuarie 2024, 17:54

Intre 2001 si 2004 Catalin Munteanu a fost jucatorul lui Atletico Madrid. Adevarat nu a jucat nici un minut..fiind imprumutat la Espanyol si Albacete.

VardyParty
VardyParty  •  24 Ianuarie 2024, 16:16
Postat de Van_Basten pe 24 Ianuarie 2024, 12:17

"La Atletico Madrid, Horațiu Moldovan se va duela cu slovenul Jan Oblak (31 de ani), titularul indiscutabil al echipei, și cu croatul Ivo Grbic (28 de ani)." Cam in urma cu informatia, gesepe! Grbic e pe picior de plecare.

Lasa Bastenitos, ca si cu Oblak treaba-i destul de oablă. A citit saracu’ informația de la tine (Caranii), si deja el (Oblak) e ca si plecat. Zice ca vrea in Liga a doua din Malaezia. Stie el mai bine.

VardyParty
VardyParty  •  24 Ianuarie 2024, 16:14
Postat de ssLazio pe 24 Ianuarie 2024, 13:27

Gata, nu mai auzim curand de el.

Nu e chiar asa. Pantilimon are un blog, și a promis ca da updates trimestriale despre Moldovan. 3 sa știi 1 sa cauți.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează