INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Huddersfield - Brighton 1-2 // Eroul Florin Andone, ales omul meciului! Elogii în presa britanică după primul gol în Premier League

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 11:23

Atacantul Florin Andone, care a punctat la debutul ca titular, a primit nota 8 în The Argus: ”A așteptat și a muncit pentru acest moment, rezolvând un meci greu cu o execuție super. Putea înscrie și mai devreme”.

"Eroul Andone îi mulțumește lui Houghton pentru debutul ca titular cu o lovitură de cap câștigătoare", a titrat The Argus în cronica meciului câștigat de Brighton, 2-1 la Huddersfield. Cotidianul local l-a ales pe atacantul român cel mai bun de pe teren, acordându-i nota 8: "A așteptat și a muncit pentru acest moment, rezolvând un meci greu cu o execuție super. Putea înscrie mai devreme". Florin, ce a purtat șireturi tricolore în cinstea Centernarului, a închis tabela cu o reluare la "scurt" după ce ratase marea ocazie a egalării în prima repriză.

"Andone are clasă"

"Sunt foarte fericit şi îi mulţumesc managerului pentru ocazia acordată. Victoria este cel mai important lucru. Când am semnat pentru echipa asta, am aşteptat mult timp o şansă ca asta, iar acum sunt extrem de fericit. Este chiar perfect! Am marcat şi primul gol! Vreau să-mi însă îmbunătăţesc jocul şi să mai marchez în viitor. Ne așteaptă un meci la fel de dificil marțea viitoare, cu Crystal Palace, și acolo mi-este gândul", a declarat atacantul, transferat în vară cu 6 milioane de euro de Brighton de la Deportivo. Încântați de reușita lui, fanii lui Albion l-au lăudat pe român pe Twitter. "V-am spus c-are clasă", a fost mesajul postat de unul dintre ei.

116minute i-au trebuit lui Andone să dea primul gol în Premier, la al patrulea meci la Brighton. În LaLiga, a avut nevoie de 634 de minute să înscrie pentru Cordoba, la 1-2 cu Getafe, pe 9 martie 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
penultimul
penultimul  •  02 Decembrie 2018, 20:47

Nu ii scade valoare lui Andone insa el e omul meciului la GSP. La BBC e ala care a dat centrarile de gol.

poptcat
poptcat  •  02 Decembrie 2018, 12:28

Cred ca un englez i-a facut o descriere destul de buna Look very decent player. You work hard and make a lot of good runs.

vnelu02
vnelu02  •  02 Decembrie 2018, 12:02

***, scorpie(!!!), chiar aşa i-a zis fanul englez lui Florin Andone : "V-am zis C-ARE clasă ???" Unde dracu' ai învăţat limba română, ***, la orele de limbă gimnastică ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează