INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Ia banii şi pleacă? » Dan Petrescu refuză să demisioneze, Dinamo Moscova se pregăteşte să îl dea afară

Dan Petrescu, 46 de ani, ar urma să fie înlocuit de Dmitri Hohlov, antrenor la echipa de rezerve a clubului
Dan Petrescu, 46 de ani, ar urma să fie înlocuit de Dmitri Hohlov, antrenor la echipa de rezerve a clubului

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 23:46

În şedinţa anunţată de patronul clubului, la care participă şi jucătorii, antrenorului român i s-ar putea rezilia acordul scadent în mai 2015, plătindu-i-se însă clauza din contract.

Le-a cerut scuze fanilor lui Dinamo Moscova şi s-a autoblamat după ruşinea cu Anji (0-4), dar probabil că nu-i va folosi în faţa şefilor. Dan Petrescu poate fi dat afară astăzi, în şedinţa convocată de urgenţă de patronul Boris Rotenberg, la care vor participa şi jucătorii. "Sovieţki Sport" scrie că ruşii i-au propus să plece acum, dar antrenorul român a refuzat, susţinînd că vrea să respecte acordul scadent în 2015.

Dinamo este gata să-l demită (Sport Inside dăduse ieri ştirea, însă zvonul nu s-a confirmat!), numai că trebuie să-i achite clauza de reziliere. Pentru că Dan se află pe 4, iar obiectivul fixat este calificarea în Europa League, adică în primele 5 poziţii! Venit pe 17 august 2012 de la Kuban la echipa moscovită, cu care a terminat pe 7 în campionatul trecut, Petrescu are un salariu de 2,5 milioane de euro anual.

8,7% dintre cei 1.200 de fani ce au votat pe site-ul Sovieţki Sport cer plecarea lui Petrescu. 35% vor să fie demis abia în vară, iar restul de 56,3% la finele contractului, în mai 2015

"Petrescu nu demisionează. Are o relaţie bună cu jucătorii şi nu există nici un conflict în vestiar. Dacă îl dă afară însă, Dinamo trebuie să achite despăgubiri" (Nicolae Pîrnău, impresar Dan Petrescu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cornelisse
cornelisse  •  08 Aprilie 2014, 17:55
Postat de kraus pe 08 Aprilie 2014, 10:53

Fără SuperDan n-o să mai pupe nici locul 10.

Au echipa buna, dar cateodata mai iei si o infrangere din asta. Sa nu uitam ca Petrescu si-a completat echipa la mult timp dupa inceperea campionatului; daca-i avea pe jucatorii astia de la inceput, cel mai probabil ca acum ar fi fost lider.

kraus
kraus  •  08 Aprilie 2014, 10:53

Fără SuperDan n-o să mai pupe nici locul 10.

tonyneculai
tonyneculai  •  08 Aprilie 2014, 10:49
Postat de bamse1901 pe 08 Aprilie 2014, 09:19

daca ei nu temai vor odeal este sa castigi urmatorul meci si sa pleci

odeal ar fi sa iti faci un implant de creier. Si mai odeal ar fi ca rusii sa respecte un om care I-a urcat pe un loc pe care nu visau. Sa ii impuna de la anul sa se califice in Champions League si dc. nu atinge obiectivul sa fie zburat, nu sa ii schimbe obiectivul in mijlocul sezonului

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close