INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEKEND

Lobonţ, Codrea şi Mazilu nu au jucat nicio secundă! VEZI EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (AUXERRE - Lorient 4-1 // Chiar dacă Marseille are un avantaj de 5 puncte în vîrful clasamentului, Auxerre nu a depus armele şi a cîştigat şi în faţa celor de la Lorient, cu 4-1. Niculae a jucat din startul partidei şi a dat pasa de gol pentru deschiderea scorului, lui Oliech, în minutul 35. Românul a fost înlocuit în minutul 81, cu Contout)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (AUXERRE - Lorient 4-1 // Chiar dacă Marseille are un avantaj de 5 puncte în vîrful clasamentului, Auxerre nu a depus armele şi a cîştigat şi în faţa celor de la Lorient, cu 4-1. Niculae a jucat din startul partidei şi a dat pasa de gol pentru deschiderea scorului, lui Oliech, în minutul 35. Românul a fost înlocuit în minutul 81, cu Contout)

ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (INTER - Juventus 2-0 // Tehnicianul lui Inter nu s-a putut baza pe serviciile jucătorului român, din cauză că acesta a fost suspendat pentru partida de pe Giuseppe Meazza)

- Adrian MUTU (Atalanta - FIORENTINA 2-1 // Mutu nu a fost inclus pe foaia de joc din cauza suspendării impuse pentru consum de substanţe interzise)

- Dorin GOIAN (Cagliari - PALERMO 2-2 // Dorin Goian a jucat toate cele 90 de minute şi a primit un cartonaş galben, în minutul 60. Românul a avut 3 ocazii ratate de a-şi trece numele pe lista marcatorilor, toate din lovituri de cap. Fundaşul a fost considerat de presa italiană ca fiind printre cei mai buni jucători de pe teren, în meciul cu Cagliari, dar va rata derby-ul cu Milan, din cauza suspendării)

- Ştefan RADU (LAZIO - Roma 1-2 // Radu a avut o evoluţie slabă în meciul cu rivala din Roma şi a primit o notă medie de 5, din partea ziarelor din Italia)

UCRAINA (Premier League)


- Tiberiu GHIOANE (DINAMO KIEV – Dnepr 2-1 // Valeri Gazzaev l-a înlocuit pe Ninkovici cu românul Ghioane, care a adus victoria pentru Dinamo, un sfert de oră mai tîrziu. Dinamo Kiev rămîne pe primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte cu rivala din Doneţk, Şahtior)

- Răzvan RAŢ
- Mircea LUCESCU (antrenor)

ŞAHTIOR - Zakarpattia 1-0 // Din cauza cartonaşului roşu primit în meciul cu Karpaty, Raţ nu a putut evolua în  partida cu Zakarpattia

- Ciprian TĂNASĂ (Chernomoreţ - METALURG DONEŢK 1-1 // Tănasă a jucat doar în prelungirile partidei, fiind introdus pe teren în minutul 90, în locul lui Kingsley)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (STUTTGART - Bayer 2-1 // În faţa a 41.500 de fani, Marica a fost integralist şi a obţinut eliminarea lui Barnetta, după ce elveţianul a avut o intrare dură asupra atacantului nostru. În minutul 78, românul a văzut la rîndul său un cartonaş galben, acordat de Manuel Grafe)

ANGLIA (Championship)

- Gabriel TAMAŞ (WBA - Middlesbrough 2-0 // Fundaşul român a fost integralist pentru WBA şi a reuşit să menţină tabela nemodificată în dreptul oaspeţilor, blocînd foarte bine şutul lui Barry Robson)

GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA
- Florin STÂNGĂ

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA

Iraklis şi Xanthi au început partida cu toţi cei patru români titulari: Iacob şi Mara, la gazde, Stângă şi Buga, la oaspeţi. Chiar dacă Iacob revenise după cea de-a patra suspendare a sezonului, asta nu l-a oprit să se facă din nou remarcat în stilul caracteristic, marcînd şi fiind eliminat.

Pentru Xanthi, Buga a marcat golul de 2-0, în minutul 26, cînd a reluat un şut din 13 metri, Iacob a egalat scorul la 2, în minutul 59, după ce a trimis în poartă mingea pasată perfect de Kobayashi şi a văzut cel de-al doilea cartonaş galben, cu 1 minut înainte de fluierul final. Avertizat a fost şi Florin Stângă, în minutul 12 şi a părăsit terenul, în minutul 54, lăsîndu-i locul lui Fliskas.

La finalul sezonului regulat, Iraklis a ratat participarea în cupele europene, terminînd pe poziţia a noua, iar Xanthi s-a salvat de la retrogradare, avînd cu un punct mai mult decît Levadiakos, locul 14, retrogradabil. Panathinaikos este campioana Greciei, urmînd ca Olympiakos, PAOK, AEK şi Aris să joace în play-off-ul pentru cupele europene.

BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (STANDARD LIEGE - Genk 1-1 // Titular, atacantul a fost înlocuit la pauză cu belgianul Carcela)

CROAŢIA (HNL)

- Florin CERNAT (Sibenik - HAJDUK 0-1 // Cernat a fost titular în meciul cu Sibenik şi a părăsit terenul cu 5 minute înainte de finalul partidei, înlocuit de Ticinovici. Profitînd de pasul greşit făcut de Cibalia, la Karlovac, unde a pierdut cu 3-0, Hajduk a urcat pe a doua poziţie în clasament)

ELVEŢIA (Superliga)

- Cristi IANU (Basel - LUZERN 5-0 // Ianu a fost integralist în meciul cu echipa care a trecut pe primul loc în Elveţia, în urma rezultatului de duminică, cu Luzern)

FRANŢA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (ANGERS - Tours 0-1 // În urma înfrîngerii de acasă, Angers, cu Keşeru integralist, a făcut schimb de locuri în clasament, cu Tours, echipă care a urcat pe poziţia a şasea)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (Dusseldorf - TSV MUNCHEN 2-0 // După o accidentare care l-a ţinut pe tuşă din septembrie, anul trecut, Lovin a reintrat în echipa celor de la TSV, în partida cu Dusseldorf. La pauză, acesta l-a înlocuit pe Stahl)

- Ovidiu BURCĂ
- Emil JULA
- Sergiu RADU

(Oberhausen - ENERGIE COTTBUS 4-1 // Aşa cum şi-a obişnuit suporterii, antrenorul lui Energie a început partida cu Burcă şi Jula titulari, păstrîndu-I în teren toate cele 90 de minute. Sergiu Radu a intrat în minutul 76, în locul lui Kurth, la scorul de 2-1 pentru Oberhausen. Burcă a faultat în minutul 8 şi gazdele au deschis scorul din lovitură liberă.)

- Vlad MUNTEANU (Hansa - FRANKFURT 1-2 // Munteanu a intrat în echipa lui Boysen, în minutul 89, atunci cînd l-a înlocuit pe Kujabi, la scorul de 1-1)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (Sparta - UTRECHT 0-3 // Neşu a fost integralist în defensiva celor de la Utrecht. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, echipa fostului stelist se află pe loucul 7, poziţie care o califică pentru play off-ul Europa League)

SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (Numancia – HERCULES 1-1 // Atacantul român a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Cristian, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi. Hercules a coborît pe locul al cincilea, în Segunda Division)

RUSIA (Premier League)

- Gheorghe FLORESCU (ALANIA – Sibir 2-1 // Românul împrumutat la Alania pînă în vară a jucat tot meciul cîştigat de gazde cu 2-1, în faţa celor de la Sibir)

- Adrian ROPOTAN (Terek - DINAMO MOSCOVA 1-1 // Ropotan a fost introdus pe teren după pauză, în minutul 79, în locul lui Alexei Rebko. În minutul 82 a  luat o acţiune pe cont propriu, dar şutul lui a fost deviat în corner. Dinamo a deschis scorul în minutul 60, prin Kombarov şi a fost egalată în ultimul minut al prelungirilor, dintr-un penalty executat de Shamil Lakhiyalov)

AZERBAIDJAN 

- Marian ALIUŢĂ
- Leonard NAIDIN
- Adrian NEAGA

(NEFTCI BAKU - Inter 1-0 // Naidin şi Neaga au fost titulari pentru Neftci, dar doar mijlocaşul a rămas toată întîlnirea pe gazon, Neaga fiind înlocuit la pauză, cu cel de-al treilea român de la gazde, Aliuţă)

BULGARIA (A Grupa)

- Daniel PANCU
- Florentin PETRE

(Minyor – ŢSKA 0-0 // Pancu şi Petre nu au jucat nici un minut pentru ŢSKA)

GERMANIA (Bundesliga)

- Maximilian NICU (Frankfurt - HERTHA 2-2 // Nicu nu a fost inclus pe foaia de joc pentru acest meci)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Mihai TARARACHE (Augsburg - DUISBURG 2-0  // Nerefăcut, Tararache nu a fost inclus pe foaia de joc. Românul nu a mai evoluat pentru Duisburg, din etapa cu numărul 24)

ITALIA (Serie A)

- Paul CODREA (Catania - SIENA 2-2 // Codrea nu a fost trecut pe foaia de joc pentru acest meci)

- Bogdan LOBONŢ (Lazio - ROMA 1-2 // Lobonţ nu a fost inclus pe foaia de joc)

ITALIA (Serie B)

- Adrian PIŢ (Cittadella - TRIESTINA 2-0 // Piţ nu a jucat pentru Triestina, care a cedat în deplasare, la Cittadella. După 36 de etape, echipa lui Piţ se află pe locul 18, în Serie B)

- Bogdan PĂTRAŞCU (Empoli - PADOVA 4-0 // După ce în etapa trecută a remizat pe teren propriu, cu Lecce, 1-1, Padova a pierdut fără drept de apel la Empoli, cu scorul de 4-0, într-o întîlnire în care oaspeţii au văzut 2 cartonaşe roşii. Pătraşcu nu a jucat nici un minut)

OLANDA (Eredivisie)

- George OGĂRARU (AJAX - Heracles 4-0 // Românul nu a fost inclus pe foaia de joc pentru Ajax)

TURCIA (Superliga)

- Giani KIRIŢĂ (BURSASPOR - Gaziantepspor 2-0 // Fundaşul român nu a jucat nici un minut pentru gazde)

UCRAINA (Premier League)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ

(Kryvbas - ARSENAL KIEV 0-1 // După ce au fost integralişti în eşecul usturător de pe teren propriu, din etapa trecută, cu Tavriya, scor 6-1 pentru oaspeţi, cei 2 români nu au jucat nici un minut în partida de la Kryvbas)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  19 Aprilie 2010, 20:12
Postat de pe 19 Aprilie 2010, 19:27

Mai bine zis pentru romanii nostri care NU JOACA ... pe unde joaca... hi hi hi ... vai shi amaaaaaaar!

Bine zici...Ai noştrii fotbalişti, parcă sunt la refacere pe-acolo....

maryus66
maryus66  •  19 Aprilie 2010, 20:02

cat de trist.. ce jucatori buni avem..

 •  19 Aprilie 2010, 19:27

Mai bine zis pentru romanii nostri care NU JOACA ... pe unde joaca... hi hi hi ... vai shi amaaaaaaar!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează