INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

„Ianis e învingătorul etapei” » Fostul mare atacant belgian, Gert Verheyen, îl elogiază pe Hagi: „Clasă!”

FOTO: krcgenk.be // Ianis Hagi a marcat la debutul la Genk
FOTO: krcgenk.be // Ianis Hagi a marcat la debutul la Genk

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 13:10

Gert Verheyen, 14 ani atacant la FC Bruges, scrie într-un ziar flamand că „Ianis Hagi a debutat cu gol și maturitate la Genk”.

A jucat doar un sfert de oră, suficient cât să încânte Belgia. Pentru că Ianis a marcat la prima atingere, iar golul său i-a oferit campioanei Genk prima victorie în acest sezon. 2-1 în fața lui Kortrijk.

Specialiștii au remarcat evoluția mijlocașului pentru care antrenorul Felice Mazzu a insistat atât de mult. Ultimul a fost Gert Verheyen, ex-internațional flamand, un jucător faimos la FC Bruges, club unde a cucerit 14 trofee și a marcat 155 de goluri numai în campionat în 14 ani (1992-2006).

„Nu sunt mulți cu o asemenea calitate”

„La 20 de ani, Ianis a debutat cu gol și maturitate la Genk, a demonstrat clasă. Am observat acest lucru și dincolo de teren, la interviurile de la finalul partidei. Vorbind matur, într-o engleză excelentă”, a scris Verheyen, analist la cotidianul Het Nieuwsblad, alegându-l „învingătorul rundei”.

Fostul fotbalist a adăugat: „Hagi a folosit ambele picioare în acțiuni, executând o lovitură liberă cu dreptul, în timp ce la Euro U21 l-am văzut șutând cu stângul la o fază fixă. Nu sunt mulți jucători cu o asemenea calitate”.

7 a fost nota primită de Ianis Hagi la Genk - Kortrijk 2-1, cea mai mare dată vineri de Het Nieuwsblad

VEZI ȘI:

Ianis Hagi, entuziasmat după debutul în Belgia: „Ce e mai bun abia acum începe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bazinga
bazinga  •  29 Iulie 2019, 15:24
Postat de paiazze pe 29 Iulie 2019, 14:52

Pentru astia ca tine poate sa-l laude si Van Basten, ca tot o sa-i gasiti nod in papura. Pana una alta, l-a LAUDAT. Esti fix ca aia care au o problema cu Halep. Nu puteti, frate, sa ziceti ceva de bine, va pute totul. Si se mai mira unii ca suntem o natie de primitivi...

Patriotule,imi dau lacrimile cand iti citesc mesajele inaltatoare si pacifiste!Care-i problema ta?

112914666315881
Gargantua Egor  •  29 Iulie 2019, 15:05

Daca da 50℅ din ce facea tasu' e punct ochit- punct lovit , nici nu trebuie mai mult ! Sa mai vina si altii cu ceva si mai bun...

paiazze
paiazze  •  29 Iulie 2019, 14:52
Postat de bazinga pe 29 Iulie 2019, 13:52

Ce mai,daca l-a laudat "celebrul" Verheyen,e clar ca Hagi Jr e fuori clase,.cum spun italienii!Sa-l vedem mai departe....

Pentru astia ca tine poate sa-l laude si Van Basten, ca tot o sa-i gasiti nod in papura. Pana una alta, l-a LAUDAT. Esti fix ca aia care au o problema cu Halep. Nu puteti, frate, sa ziceti ceva de bine, va pute totul. Si se mai mira unii ca suntem o natie de primitivi...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează