INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

Ianis Hagi a refuzat o ofertă fabuloasă: „Ar fi avut atât de mulţi bani încât se putea lăsa de fotbal”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 18:53

Gheorghe Popescu, președintele celor de la Viitorul, a dezvăluit că Ianis Hagi (21 de ani) a avut în vară o ofertă financiară mult mai bună decât cea de la Genk, însă a luat decizia să meargă la formația belgiană. 

„Financiar, cu siguranţă putea face o alegere mai bună. Ianis putea să semneze un contract de cinci ori mai mare decât a semnat. Din punct de vedere financiar. Clubul putea să ia de trei ori mai mult decât a luat.

Eu întotdeauna am zis că viaţa şi fotbalul, la un moment dat, îl vor răsplăti pe Ianis pentru alegerea pe care a făcut-o, aşa ar fi normal. În momentul în care ar fi semnat contractul cu altă echipă, din punct de vedere financiar viaţa lui ar fi fost rezolvată. La 24 de ani, Ianis putea avea atât de mulţi bani încât putea să se lase de fotbal”, a spus Gheorghe Popescu la TV Telekom Sport. 

„Baciul” laudă decizia nepotului său: Ca să iei o astfel de hotărâre şi o astfel de decizie la 20 de ani, trebuie să dai dovadă de multă maturitate şi multă dragoste pentru fotbal. El a dat. Şi mă gândesc că fotbalul, în mod normal, ar trebui la un moment dat să îl răsplătească. 

Bineînţeles, nu poate să stea în fotoliu, acasă, şi să aştepte să îl răsplătească fotbalul. Trebuie să muncească, să se bată pentru locul pe care trebuie să îl ocupe la Genk. Este un campionat formator, Genk este o echipă care a format jucători şi a dat jucători către mari cluburi din Europa, ăsta a fost şi unul dintre motivele pentru care Ianis a ales Genk”. 

800.000 de europe sezon e salariul lui Ianis la Genk

Cel mai probabil, oferta la care face referire Popescu e a rușilor de la ȚSKA Moscova. Presa rusă scria la momentul respectiv că ȚSKA ar vrea să plătească 12 milioane de euro pentru Ianis.

„Este o perioadă de adaptare pentru că nu este uşor să te acomodezi, atacant fiind, la un campionat cu duritatea fizică din campionatul Belgiei. Sunt convins că după 6 luni de zile, eu i-am spus lui Gică de la început, Ianis 6 luni de zile va avea nevoie de adaptare pentru că ştiu fotbalul din zona respectivă jucând 4 ani la Eindhoven”
Gheorghe Popescu

4 milioane de euroa plătit Genk pentru Ianis Hagi

Omrani despre Ianis Hagi

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA // Billel Omrani, Valentin Mihăilă și Ianis Hagi sunt cei 3 fotbaliști doriți de Gigi Becali la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1801771890147505
Horia Simionescu  •  23 Decembrie 2019, 18:38

Ha ha ha ha :::}}:::}}} Genial Popescu de la Calafat Ianis in mod sigur are nevoie de 60 de luni de acomodare

klauz
klauz  •  23 Decembrie 2019, 07:03

Lasa-ne popescule, lacheu de *** ce esti... Se vad si la noi meciurile din Belgia, stim cu totii ca Ianix Hagi nu e fotbalist, s-a nascut fara talent (si fara vlaga, vana, fibra), e doar un baietel rasfatat de tac-su, care i-a facut club al lui sa se poata minti ca "joaca" fotbal... Singura lui "pasa" de gol e ca a dat pe langa minge (vrand sa traga la poarta!), iar din luft a ricosat mingea in capul marcatorului. Efectiv nu poate lovi mingea care ruleaza, da pe langa ea! De pe loc, oricine poate nimeri balonul, oricine poate da cornere la gramada si lovituri de la 11m. Ianix nu a driblat in viata lui pe nimeni, habar nu are de fotbal. Un afon penal: Ianix Hagi, fiu de rejje!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  23 Decembrie 2019, 06:57

Minti, baciule puscarias. Ianix nu a avut doar O oferta, ci o GRAMADA de oferte, de la Bayern Munchen, Barcelona, Real Madrid, ambekle Manchester etc.! Cel putin asa sustineai tu si cumnata-tu rejje (momentan doar puscariabil, inca nu a facut scoala la mititica ca tine, dar nu ma indoiesc ca ii vine vremea). A, deci e cum spui acum? Deci minteai cu nerusinare in vara? Ia sa va faca Genk plangere penala la toti care ati colportat aberatiile ca pe afonul Ianix se bat mari cluburi, pentru ca de fapt i-ati inselat la marfa, ati laudat si vandut un impostor, fara nici o treaba cu fotbalul...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează