INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAS PALMAS - ALAVES 1-1

Presa din Spania îl critică dur pe Ianis Hagi: „Prea inconstant! Fotbalul lui e alcătuit din flash-uri”

Ianis Hagi, la despărțirea de Alaves / Foto: Imago
Ianis Hagi, la despărțirea de Alaves / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 26 mai 2024 20:44 / Actualizat duminica, 26 mai 2024 21:27

Cotidianul El Correo i-a dat nota 6 lui Ianis Hagi, integralist la Alaves în deplasarea de la Las Palmas (1-1). Tricolorul se va întoarce la Glasgow Rangers, de unde a fost împrumutat.

Ianis Hagi n-a reușit să se despartă de Alaves printr-o evoluție bună. Titularizat de antrenorul Luis Garcia în ultima etapă sezonului, cu Las Palmas (1-1), tricolorul a ieșit în evidență doar printr-un cartonaș galben, încasat în minutul 37, după ce și-a călcat un adversar pe picior.

„Mergi la FCSB?” » Fotbalistul dorit insistent de Gigi Becali a fost prezent la barajul pentru Conference, alături de iubită
CSU CRAIOVA - U CLUJ
„Mergi la FCSB?” » Fotbalistul dorit insistent de Gigi Becali a fost prezent la barajul pentru Conference, alături de iubită

Deși echipa sa a avut mai multe momente bune, chiar i-a fost superioară adversarului în prima parte, internaționalul român n-a reușit să-și aducă o contribuție, cât de mică, la niciunul dintre acestea. Iar presa spaniolă l-a sancționat.

Noticias de Alava: „Păcat că fotbalul lui este alcătuit din flash-uri”

Păstrat de Garcia în teren până la final, poate și pentru că a fost ultima lui partidă în alb-albastru, Ianis a fost notat cu 6 de cotidianul El Correo.

„Prea inconstant în acțiunile sale, pe parcursul meciului, dar și protagonist al unor acțiuni ofensive bune. Mai bun din acest punct de vedere decât atunci când a trebuit să se apere”, l-a caracterizat publicația amintită.

Noticias de Alava, la rându-i, i-a dat tot nota 6. Caracterizarea făcută românului de trimișii ziarului la meci: „A acționat ca mijlocaș și, în ciuda calităților sale, i-a lipsit finalizarea. Cu mingea la picior, da, a avut destul succes. Păcat că fotbalul lui este alcătuit din flash-uri”.

Ianis Hagi are contract cu Rangers până-n 2026

La Rangers, Hagi jr mai are contract până la 31 iunie 2026. Au fost zvonuri despre un posibil transfer la Galatasaray, dar, potrivit celor de la Ibrox News, managerul Philipe Clement (50 de ani) e gata să renunțe la doi jucători de profil ofensiv, Tom Lawrence (30 de ani) și Kieran Dowell (26 de ani), dar nu și la internaționalul român.

El ar putea rămâne la albaștri și ar urma să concureze cu Tod Cantwell (26 de ani) pentru postul de conducător de joc. 

VIDEO. Răzvan Burleanu, despre următoarea destinație a lui Ianis Hagi: „Sunt convins că oriunde va alege să meargă începând din această vară, se va impune”

Citește și:

Corina Caragea a ajuns la Munchen! Într-o fustă scurtă, prezentatoarea de la Pro TV a făcut furori înainte de meciul România - Ucraina
Euro 2024
Corina Caragea a ajuns la Munchen! Într-o fustă scurtă, prezentatoarea de la Pro TV a făcut furori înainte de meciul România - Ucraina
România - Ucraina 0-0 » START la Euro 2024! GOOOOOOL Stanciu! Execuție fabuloasă a căpitanului, direct în VINCLU!
Nationala
România - Ucraina 0-0 » START la Euro 2024! GOOOOOOL Stanciu! Execuție fabuloasă a căpitanului, direct în VINCLU!
UEFA, decizie radicală la meciul România - Ucraina » Adversarii „tricolorilor” au făcut cerere oficială
Euro 2024
UEFA, decizie radicală la meciul România - Ucraina » Adversarii „tricolorilor” au făcut cerere oficială

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”


Comentarii (14)
Gratian68
Gratian68  •  27 Mai 2024, 14:11
Postat de username_2 pe 26 Mai 2024, 22:23

astea nu-s critici dure, nu știu de ce vă place să exagerați, cred că nu obțineți nimic cu exagerările...mai bine ați fi scris că nu l-au jucat coechipierii, nu i-au dat o pasă bună, la CE va fi altceva

Cum naiba se face, ca doar cu noi, au strainii ceva....cu Dorinel Munteanu Gica Popescu, Adi Ilie, Chivu, Mutu, Sabau, Selimesy, etc, nu a avut nimeni nimic...cu ianis, care nu a confirmat niciunde, au coechipierii ceva...nu amice, jucatorul de valoare are loc la orice echipa..si dac coechipierii nu-i paseaza, asta spune muuullllteeee...daca vrei sa vezi realitatea, daca nu, lauda-l mai departe, dar nu te mira ca o ia tot in jos....in Belgia nu a confirmat, in scotia nu, in Spania nu....toti sunt prosti noi suntem buni....noi inca mergem pe vorbe spuse de apropiati, nu pe realitate...noi inca credem ce ne spun altii, nu ce vedem noi....cum Dumnezeu poti sa spui ca a jucat BINE contra lui Real, cand pana la 5-0 el a fost inexistent.... a facut doua faze cand au scazut aia turatia..daca juca BINE, le facea la0-0..sau la 1-0, nu la 5-0, cand efectiv nu mai conta....dar deh, da bine . Si eu sunt patriot, si eu imi sustin cum pot romanii mei, dar cand vad ceva, si vine altcineva si spune ca ce am vazut eu nu e adevarat....cu ce il ajuta pe Ianis sa-l laudam gratuit ? Crezi ca Liverpool il va lua pt ca il laudam noi ? Nu facem altceva decat sa vopsim gardul care pica pe noi....sa puna forta , sa fie mai disciplinat tactic, sa fie mai bataios, sa fie mai cosntant, si sunt sigur ca va prinde o echipa buna....Ceva calitati are ( clar nu de Barca sau Bayern, cum spunea impresarii), dar trebuie sa fie mai puternic si sa-si doreasca mai mult.

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  27 Mai 2024, 13:48

Lecitina , din ciocolata cu peste 70 % cacao , 2 mici patratele pe zi , inbunatateste creierul si concentrarea ... Vamos "Printule" ... Apoi in privinta "sexului " , intreaba-l pe CR 7 cum face ...

and_alx
and_alx  •  27 Mai 2024, 13:39

Oare este intamplator ca articolul se gaseste pe sectiunea despre Universitatea Craiova? Am putea sa-l comparam cu Alex Mitrita, ca tot este un subiect fierbinte acum. De ce nu poate juca si Mitrita in rol de inter in sistemul 4-3-3? Vi se pare ca Ianis rupe randurile pe faza defensiva? O sa vedem ce va juca Ianis in Germania.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează