INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVINGSTON - RANGERS

Ianis Hagi, criticat dur în Scoția după ultimul meci al lui Rangers: „Nu poți face asta, la câți bani s-au plătit pe tine”

Ianis Hagi, în Livingston - Rangers // foto: rangers.co.uk
Ianis Hagi, în Livingston - Rangers // foto: rangers.co.uk

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2020 22:26 / Actualizat duminica, 16 august 2020 22:33

Ianis Hagi (21 de ani) a fost luat la țintă de Kris Boyd, fost atacant al lui Glasgow Rangers, după ce albaștrii au făcut primul egal din acest campionat, 0-0 cu Livingston.

După trei meciuri câștigate unul după altul, Glasgow Rangers a făcut primul pas greșit în acest campionat. Astăzi, echipa lui Steven Gerrard nu a putut-o învinge în deplasare pe Livingston. Doar 0-0.

Ianis Hagi, primul schimbat la albaștri, în minutul 58 (cu Roofe), a fost criticat dur de Kris Boyd, fost jucător la Gers, actual analist sportiv scoțian. L-a acuzat că nu i-a păsat!

Kris Boyd: „Ianis Hagi a părut dezinteresat!”

„Au fost prea mulți pasageri astăzi. Cred că Ianis Hagi nu a făcut nimic din punct de vedere al implicării. Nu vreau să-i pun o etichetă, dar, să fiu sincer, a părut dezinteresat, iar Rangers a plătit mulți bani pe el”, a declarat Boyd la Sky Sports. „Părea că lasă jocul să treacă pe lângă el”.

Boyd i-a cerut: „Fiecare meci e important. Trebuie să ieși în față și să ceri mingea. Ia acțiuni în ultima treime și, jucând astfel, nu poți să nu câștigi”.

Alte știri despre stranieri: 

Cristi Ganea, prezentat la Aris Salonic de un campion european! Ce salariu are internaționalul român

Ce lovitură încearcă Gigi Becali! Ar vrea să-l aducă la FCSB pe unul dintre cei mai talentați mijlocași de „națională”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  17 August 2020, 18:16
Postat de Christian Ciuca pe 17 August 2020, 00:04

pai tocmai ca NU mai trebuie sa faca el faza defensiva! el e in fata, acolo e locu lui, acolo trebuie sa se miste, ce se tot oboseste in aparare... el sa stea in fata si cind are mingea sa INDRAZNEASCA, asta e diferenta cu Gicuta, ala nu se uita, cum avea mingea cum dadea direct spre poarta, cind a intrat cu Norvegia a dat un gol fenomenal, in vinclu de la 35 de metri, cu Anglia pe Wembley minutu 7 prinde mingea si sut spre poarta, si-acuma tremura transversala aia... asta trebuie modificat la Ianis, pozitionarea mai ofensiva si diferenta individuala, chiar asa nu-ti iese niciun dribling, niciun sut, nicio pasa simpla macar...? e clar ca e o perioada grea pentru el dar ii trebuie tupeul lu Gicuta, nonsalanta aia de coordonator de joc care pe loc are o solutie, Ianis daca leciu trecut dadea gol la faza aia de sfarsut de meci si-acuma se vorbea de ea, i-a sucit p-aia stinga-dreapta si inapoi urlat cu sut in forta... ah de intra ghiuleaua aia era print acuma. n are adversari de valoare, scotienii aia sint ghiolbani, ii intoarce cum vrea el de indrazneste, ii zapaceste, trebuie sa forteze individual.

Pai daca ar avea tupeu, dribling, sut si solutii in ofensiva l-ar chema Gheorghe, nu Ianis.

iung811
iung811  •  17 August 2020, 16:02

Te cam omoară limba română dar si inteligenta.

iung811
iung811  •  17 August 2020, 14:12

Printisoru' atât poate! De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Vina e la ta- su si la aia care il laudă aiurea.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează