INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, avertizat cu privire la transferul la Lazio: „Stai la Rangers, mai bine”

Ianis Hagi e împrumutat la Glasgow Rangers până în vară
Ianis Hagi e împrumutat la Glasgow Rangers până în vară

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 15:11

Belgianul Thomas Buffel (39 de ani), trecut de-a lungul carierei pe la echipe precum Glasgow Rangers sau Genk, a vorbit despre situația lui Ianis Hagi din Scoția.

Potrivit presei italiene, Hagi jr. ar fi dorit în Italia, la surpriza Lazio, locul 2 în acest sezon. Cu toate acestea, Buffel îl sfătuiește pe Ianis Hagi să cântărească atent decizia.  

„Hagi vrea să joace pentru echipa națională. Dacă ar merge la un club precum Lazio ar juca în fiecare săptămână sau se va afla din nou într-o situație similară cu cea în care a fost la Genk? 

E important pentru el să joace constant timp de un an pentru a căpăta experiență. Are nevoie de acest pas în carieră. Are multă presiune pe umeri pentru numele pe care îl poartă și pentru cine este tatăl său. Are nevoie să joace la echipa de club pentru a evolua și la naționala României. La Rangers ar juca mai mult decât ar face-o la Lazio. 

Am fost impresionat de modul în care a arătat Ianis la Rangers și de cât de repede s-a adaptat”,  spus Thomas Buffel, potrivit Daily Record.

Thomas Buffel (39 de ani) s-a retras în 2019. A evoluat de-a lungul carierei la Feyenoord, Excelsior, Glasgow Rangers, Cercle Brugge, Genk și Zulte Waregem. Buffel a petrecut 9 ani la Genk (2009-2018) și 3 ani la Rangers (2005-2008)

Ianis Hagi, împrumutat până în vară la Glasgow Rangers

Ianis Hagi (21 de ani) e împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până în această vară. Fiul lui Gică Hagi ajunsese în Belgia vara trecută, dar nu s-a adaptat la campioana en-titre și a fost cedat sub formă de împrumut în Scoția. Până la întreruperea campionatelor din cauza pandemiei, Ianis a avut evoluții apreciate la gruparea antrenată de Steven Gerrard.

3 goluri și 2 pase decisivea reușit Ianis Hagi în 11 meciuri pentru Rangers

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Demisie de ultim moment la echipa lui Ianis Hagi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
george_br
george_br  •  06 Aprilie 2020, 13:02

Hai ca sunteti caraghiosi! La "jurnalistii" astia ma refer, asa cum le place sa li se spuna)))... Bateti intr-una apa-n piua cu interesul lui Lazio pentru baietas... Una la mana... asta este (inca)o inventie de-a voastra, asa cum au fost si multe altele, chiar mai hazlii decat asta, iar in al doilea rand, ce ar face, mai, ditamai clubul din Serie A cu un jucator cu un viitor atat de cenusiu, cu zero sanse sa devina vreo mare stea, asa cum clamati voi pe-aici zi de zi? Ce sa faca cu el, ca nu-i ajuta cu nimic! El ar trebui sa aduca plusvaloare lui Lazio ca sa-l ia. Ce sa faca cu el, sa-l aiba in lot doar asa, ca e baiatul fostului jucator Gheorghe Hagi?? Doar la noi tine pacaleala asta, il luam pe baiatul lui Rivaldo si ne inchipuim ca am dat lovitura. La ei nu merge asa, aia chiar sunt preocupati de fotbal, spre deosebire de noi!

enigmaticul
enigmaticul  •  06 Aprilie 2020, 10:54

Nu-I nimic pierdut, poate reveni de unde a plecat. De fapt cred că acolo îi este și locul potrivit. Nu prea are ce căuta pe ”afară”. Când au că s-ar fi interesat de el Lazio, îmi vine să râd. Tot așa cum se vorbea că și Real sau Barcelona s-ar fi ..........scărpinat.

mehighms
mehighms  •  06 Aprilie 2020, 10:22
Postat de nicolaedobrin pe 05 Aprilie 2020, 23:42

Nu-l ia Rangers 100%. Poate numai sa-l lase Genk liber de contract, altminteri nu da nimeni nici doi bani pe el. Iar "interesul" lui Lazio intra la povesti SF.

si eu zic povestea cu lazio e SF. mai bine face cumva sa ramana la Rangers. macar acolo a mai jucat ceva.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează