INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, avertizat de un coleg de la Glasgow Rangers: „Va trebui să stea la rând”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 18:01

Ianis Hagi (21 de ani) a ajuns în Scoția, la Glasgow Rangers, fiul lui Gică Hagi debutând sâmbătă, în remiza cu Aberdeen, scor 0-0.  

Presa din Scoția a început deja să întoarcă pe toate părțile primul meci al lui Ianis în Scoția. „Hagi și-a făcut debutul din postura de rezervă și a jucat doar 14 minute, însă a părut că va avea multe de oferit până la finalul sezonului.

Ianis consideră că el este răspunsul pentru echipa lui Gerrard, căreia îi lipsește o scânteie”, a fost analiza publicată în The Scottish Sun.

Avertisment pentru Ianis Hagi: „Va trebui să stea la rând”

Până să ajungă una dintre pisele de bază din echipa lui Steven Gerrard, Ianis Hagi a fost atenționat amical de Borna Barisic, 27 de ani, fundașul stânga al lui Glasgow Rangers, unul dintre principalii executanți ai fazelor fixe din formația „protestanților”.

„Am auzit că bate bine loviturile libere, însă va trebui să stea la rând”, a declarat Borna Barisic în Daily Record.

„I-am spus deja lui Ianis, cum au făcut-o şi ceilalţi, dacă are nevoie de ajutor să îl ceară. Dacă vrea să vorbim despre fotbal, îi pot da toate sfaturile pe care le doreşte. Nu ştiu foarte multe despre Ianis. 

L-am văzut puţin în meciul contra Croaţiei, de la Europeanul de Tineret din 2019, deoarece colegul Katic şi mai mulţi prieteni jucau pentru Croaţia. Sunt prea tânăr să-mi amintesc de tatăl său, dar am auzit că a fost fantastic”, a mai spus Barisic.

Vezi și: 

Steven Gerrard, impresionat deja de Ianis Hagi: „Ador asta la el” » „Tricolorul” replică: „Eu pot oferi scânteia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2133315653607049
Stanislav Gusat  •  04 Februarie 2020, 03:53

O sa stea la rind mai ales depe banca)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează