INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, în Germania? Echipa-surpriză aflată pe urmele românului

Ianis Hagi, Rangers
Ianis Hagi, Rangers

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 18:29 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 18:40

După Lazio și Sevilla, o nouă echipă s-ar fi înscris pe lista formațiilor intersate de Ianis Hagi (22 de ani). Este vorba despre VfL Bochum, locul 1 în Zweite Bundesliga.

Ianis Hagi, campion în Scoția alături de Rangers în acest sezon, este curtat de echipe din mai multe campionate importante ale Europei. Mijlocașul român ar fi intrat pe radarul celor de la VfL Bochum, formație cu șanse bune de promovare în Bundesliga.

Ianis Hagi, la VfL Bochum?

Potrivit sport.ro, Ianis ar reprezenta transferul de marcă al celor de la Bochum, odată cu eventuala promovare în Bundesliga.

Bouchum este prima în eșalonul secund din Germania, având 60 de puncte cu 3 etape înainte de final. Furth, echipa de pe locul 2, are 57 de puncte, iar Kiel, care încheie podiumul, are 53, dar și două meciuri în minus. Primele două clasate promovează direct în Bundesliga.

Ianis Hagi a adunat 43 de apariții în acest sezon pentru Rangers, în toate competițiile, meciuri în care a înscris 7 goluri și a oferit 13 pase de gol. Totuși, Ianis nu a reușit să își „cimenteze” locul în primul „11” al lui Steven Gerrard, fiind deseori rezervă.

Rangers a plătit 3,5 milioane de euro pentru fotbalistul român în 2020 și, având în vedere interesul unor formații precum Sevilla și Lazio, ar putea solicita o sumă importantă în schimbul lui Hagi. Presa din Marea Britanie sugerează că Rangers are fi dispusă să accepte în jur de 14 milioane de euro pentru Ianis.

VIDEO. Relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

Mai multe știri din fotbalul internațional:

„Să plece de la Parma!” » Mesaj vehement pentru Man și Mihăilă: „Am jucat acolo, știu ce spun”

Neymar, decizie surprinzătoare privind viitorul său! Ce s-a întâmplat după semifinala din Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
2944926335589436
Ovi Caravan  •  08 Mai 2021, 23:27

In ultimele sase luni Ianis are de doua ori mi multe articole, despre posibile transferuri, decit minute jucate in ultimii 2 ani. Hagi vinde jucatorii de la viitorul ca sa sponsoreze campania mediatica inernationala pt Ianis

3615658098658680
Raul Daniel Miclea  •  08 Mai 2021, 14:06

toti il vreau nimeni nu il ia

iuliusmv
iuliusmv  •  08 Mai 2021, 11:37

Sa vina sub forma de împrumut la echipa lui tăticu Hagi. Singura lui șansă să joace titular incontestabil,pentru ca la echipele astea de Europa Ligue lustruiește banca.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează