INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi, contract special la Rangers?! „Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva”

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2020 11:14

Ianis Hagi ar putea beneficia de un contract special. Scoțienii, la fel ca toți europenii, ar putea primi o derogare de a folosi jucătorii dincolo de 30 iunie, în cazul în care campionatele nu se încheie până atunci din cauza pandemiei de coronavirus. 

Împrumutul mijlocașului Ianis Hagi (21 de ani) de la Genk la Rangers se termină fix pe 30 iunie. Totuși, este posibil să rămână la Glasgow și după acea dată. Chiar și în cazul în care albaștrii nu activează opțiunea de a-l transfera definitiv! 

FIFA și UEFA modifică regulamentul

 Damien Comolli, fost director sportiv la Arsenal, Tottenham, Liverpool și Fenerbahçe, prezintă o posibilă soluție pentru cluburi. Pentru cluburile din întreaga Europă. O idee pe care FIFA și UEFA o vor accepta, probabil, ținând cont de situația critică traversată de întregul continent. Se știe că există varianta ca sezonul să continue și peste vară pentru a se recupera perioada de pauză, inclusiv în Scoția. Și atunci vor interveni FIFA și UEFA, modificând regulamentul în favoarea cluburilor. 

VIDEO » #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

„Acorduri scurte, de una sau două luni” 

Din punct de vedere legal, contractele se încheie pe 30 iunie. Totuși, dacă stagiunea trece de 30 iunie, vom fi nevoiți să facem unele angajamente speciale sau acorduri scurte, de o lună sau de două luni”, a dezvăluit Comolli într-un interviu pentru BBC Radio 5 Live. Recunoscând că „nu s-a mai întâmplat niciodată acest lucru”. S-ar putea face acum. Și Ianis Hagi ar rămâne pe „Ibrox Park”, iar o decizie finală asupra situației lui se va lua ulterior. 

5.000.000 de eurotrebuie să plătească Rangers pentru a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi de la Genk

3 goluriși două assisturi are Ianis la clubul din Glasgow în 11 partide jucate în toate competițiile

719 minutea adunat șeptarul în vârstă de 21 de ani la albaștri (o medie de 65,3 minute pe meci)

Citește și: 

Presa din Belgia l-a elogiat pe Ianis Hagi! „A demonstrat că are mai mult talent decât toți coechipierii săi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  15 Martie 2020, 19:15

Contract special... indatoriri de serviciu: carat apa, echipamentul, lustruit banca, etc. Ca daca ar fi fost pentru jucat fotbal, ar fi fost contract normal, nu special.

terminhater
terminhater  •  15 Martie 2020, 14:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2133315653607049
Stanislav Gusat  •  15 Martie 2020, 13:38

Astai valabil pentru toate cluburile și toti jucători da voi numa despre calicu vostru care va plateshte tatsu povestiti

Vezi toate comentariile (11)
Comentează