INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

VIDEO Ianis Hagi l-a copiat pe Cristiano Ronaldo » Gestul devenit viral chiar în ziua în care a împlinit 23 de ani

Ianis Hagi a fost răsfățat în ziua în care a împlinit 23 de ani. Internaționalul român a primit sute de urări și a fost protagonistul unui gest devenit viral.
Ianis Hagi a fost răsfățat în ziua în care a împlinit 23 de ani. Internaționalul român a primit sute de urări și a fost protagonistul unui gest devenit viral.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 18:25 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 18:46

Ianis Hagi a fost răsfățat în ziua în care a împlinit 23 de ani. Internaționalul român a primit sute de urări și a fost protagonistul unui gest devenit viral. 

Într-o conferință de presă susținută cu prilejul meciului câștigat de Rangers în Europa League, scor 2-0 contra danezilor de la Brondby, Ianis Hagi a ascuns o sticlă de bere aflată pe masă. Gestul a devenit imediat viral pe rețelele de socializare. 

Un moment asemănător a avut loc la Euro 2020, cu portughezul Ronaldo în rolul principal. Cristiano a îndepărtat sticlele de Coca Cola, îndemnând oamenii să consume apă. La scurt timp, și Paul Pogba l-a imitat. Francezul a dat la o parte mai multe recipiente cu bere. 

Ianis Hagi, gest superb după Rangers - Brondby 2-0

La puțin timp după fluierul de final al partidei din Europa League, Ianis i-a dăruit tricoul său unui puști din tribune. Gestul i-a adus zâmbetul pe buze tânărului fan al echipei lui Steven Gerrard: cu fularul lui Rangers la gât, acesta s-a fotografiat cu darul primit de la Ianis.

Ianis Hagi l-a copiat pe Cristiano Ronaldo » Gestul devenit viral chiar în ziua în care a împlinit 23 de ani

Jurnaliștii au observat momentul, iar apoi l-au luat pe Hagi jr. la întrebări. „Știu ce înseamnă asta pentru acel copil, eram și eu exact la fel. Mă bucur de fiecare zi petrecută cu fanii aici, la Rangers, și din acest motiv dau 100% în fiecare zi. Iubesc să fiu aici”, a declarat Hagi, cel care astăzi împlinește 23 de ani.

Nu e prima oară când Ianis își îndreaptă atenția către cei care-l susțin. Acesta a mai dăruit un tricou și după partida România - Liechtenstein 2-0. Recent, după ce a înscris golul „tricolorilor” în eșecul la limită cu Germania, 1-2, Hagi a petrecut minute în șir în parcarea stadionului din Hamburg, unde s-a fotografiat cu suporterii români din Germania.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Nu doar Moruțan e lăudat » Și ei au impresionat în Europa League: „Ianis, altă prestație strălucitoare” + „Marele Niță, eroul trist al Spartei”

Ianis Hagi, gest de milioane pentru un puști din Scoția: „Și eu eram exact la fel”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dragdim
dragdim  •  23 Octombrie 2021, 01:23

Mai bine ascundea mingea de adversar cum făcea taică-su, așa a ascuns berea sa mai apăra și el pe twitter. E un gest urat la adresa sponsorilor care îi plătesc salariul lui și al lui Cristiano Frezaldo.

1723620404427675
Marian Dobrica  •  22 Octombrie 2021, 22:10

3 comentarii de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrx.
wrx.  •  22 Octombrie 2021, 19:09

Pfff ce știre despre căpriorul Bambi .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează