INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

Ianis Hagi, mesaj pentru contestatari: „Nimic nu mă doboară mental!” » Ce spune despre calificarea la Euro 2021

Ianis Hagi a fost integralist în România U21 - Danemarca U21 1-1
Ianis Hagi a fost integralist în România U21 - Danemarca U21 1-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 09:28 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 10:17

Ianis Hagi (22 de ani), care a ajutat echipa națională de tineret a României să se califice la EURO 2021 din postura de căpitan, a explicat într-un interviu ce înseamnă pentru tinerii „tricolori” această performanță și cum rezistă presiunii puse pe umerii lui.

  • Cu Ianis căpitan, echipa lui Adrian Mutu a remizat cu Danemarca U21 pe „Ilie Oană”, 1-1, obținând un punct care le-a asigurat tinerilor „tricolori” calificarea la EURO 2021, al doilea turneu final consecutiv la care România va participa.

Ianis Hagi s-a declarat mândru că a purtat banderola de căpitan și numărul 10 și a vorbit despre presiunea cu care se confruntă din cauza numelui pe care-l poartă.

Ianis Hagi: „Nimic nu mă doboară”

„Nu s-a mai întâmplat în istoria României să ne calificăm de două ori la rând. Cred că fiecare știe ce s-a întâmplat după Campionatul 2019 și multă lume a avut de câștigat.

Sunt mândru că am reușit să port banderola și numărul 10, mai ales la națională. În legătură cu numele pe care îl port, este o presiune cu care m-am născut. Lumea are așteptări de la mine și știu asta. Mereu am spus că sunt la început de carieră. Să dea Domnul să mai am cel puțin 15 ani de carieră.

Nimic nu mă doboară mental. Am avut noroc să am antrenori buni până la această vârstă”, a declarat Ianis în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”.

Ianis Hagi, criticat după România - Danemarca

Ianis nu a impresionat în meciul decisiv cu Danemarca, lucru care a atras o serie de critici din partea oamenilor de fotbal din România. În apărarea tânărului mijlocaș a sărit Gică Popescu, bunul prieten al tatălui lui Ianis:

„Mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa națională.

Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat și criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naționale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis”, a declarat „Baciul”. 

VIDEO. Vasile Maftei, despre Ianis Hagi: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

Citește mai multe știri despre stranieri: 

VIDEO Nicolae Stanciu, victorie la scor de tenis cu Slavia Praga! Cum a ieșit în evidență românul

Italienii scriu că FRF ar vrea să-l atragă pe Ștefan Radu la națională, pentru Olimpiada de la Tokyo » Reacția Federației

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
iung811
iung811  •  22 Noiembrie 2020, 18:13

Cand taica-tu iti spune ca esti cel mai bun din lume si tu nu ai nimic in cap e normal sa nu te doboare nimic. Numai ca asta seamana mai mult a prostie sau nesimtire capitane cu nr. 10 pe spate.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2020, 17:23

Asta inseamna nesimtire. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

horace71
horace71  •  22 Noiembrie 2020, 10:47

Man a fost linsat mediatic după un singur meci la echipa Națională.Nu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează