INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ST. JOHNSTONE - RANGERS 0-3

VIDEO Ianis Hagi, elogiat de Steven Gerrard după ce a fost decisiv în victoria lui Rangers: „În echipa asta, el e cel care-și va asuma riscurile”

Ianis Hagi // FOTO: Imago +13   FOTO
Ianis Hagi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 10:45 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 11:27

Ianis Hagi (22 de ani) a fost titular în victoria lui Rangers cu St. Johnstone, 3-0, și a fost printre cei mai buni jucători de pe teren: a marcat un gol și a fost implicat în prima reușită a meciului.

La finalul partidei, Steven Gerrard, managerul lui Rangers, l-a lăudat pe internaționalul român și a apreciat că Hagi jr își asumă riscuri în timpul partidelor.

„Ca să fiu sincer, Ianis intră în echipă și nu îl deranjează să își asume riscuri cu pase sau șuturi. Îmi place asta și am fost răsplătiți pentru asta. Cu siguranță că, în echipa asta, Ianis va încerca să dea pase filtrante, își va asuma riscuri. Nu-l deranjează să greșească. Și nici pe noi, atât timp cât încearcă să facă ceea ce trebuie. 

Ianis a avut o prestație bună. Cred că pe final a obosit, va trebui să-l monitorizez zilele următoare. Dar e de înțeles pentru că a fost o seară grea”, a declarat Steven Gerrad după victoria cu St. Johnstone.

VIDEO Ianis Hagi a marcat pentru Rangers

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, decisiv! Fanii l-au lăudat: „Sportul ăsta e făcut pentru el”

VIDEO Echipa lui Marius Șumudică e de neoprit! Alex Maxim a reușit o dublă în Turcia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  24 Decembrie 2020, 13:31

A inscris cu un sut din prima fara sa preia asta este un lucru bun.Succes Ianis si speer sa fii tot mai bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează