INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

„Operațiunea Ianis Hagi”. Un club legendar l-a pus pe mijlocașul român pe lista de transferuri: „Gică va juca un rol important”

Ianis Hagi, în albastru, în acțiune la ultimul meci // sursă foto: rangers.co.uk
Ianis Hagi, în albastru, în acțiune la ultimul meci // sursă foto: rangers.co.uk

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2023 12:57 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 13:59

Presa din Turcia scrie că Galatasaray a pornit „operațiunea Ianis Hagi”, dorind să-l transfere în vară pe mijlocașul român în vârstă de 24 de ani.

Revenit în ianuarie după o accidentare care l-a ținut pe tușă mai bine de un an, Ianis Hagi încearcă să-și recapete importanța la Rangers.

Mijlocașul român a sugerat de curând că plănuiește să continue la Rangers, dar zvonurile despre „debarcarea” sa nu au încetat.

Ianis ar fi pe radarul celor de la Galatasaray, echipă în tricoul căreia tatăl său, Gheorghe, a scris istorie între 1996 și 2001.

Ar fi cel mai tare cuplu al anului! Cu cine a fost zărit Lewis Hamilton în restaurantul exclusivist din Miami
MIAMI
Ar fi cel mai tare cuplu al anului! Cu cine a fost zărit Lewis Hamilton în restaurantul exclusivist din Miami

Turcii anunță: „Galatasaray a început «operațiunea Ianis Hagi»”

Gică Hagi va juca un rol important, în timp ce echipa galben-roșie, care a început deja pregătirile pentru următorul sezon, va interveni pentru transfer”, scriu turcii de la Hurriyet.

Aceștia precizează, citând presa scoțiană, și că „Rangers a decis să-l vândă pe Ianis, considerând că îi va fi dificil să-și recapete forma dinaintea accidentării”.

Ianis Hagi a jucat doar 8 meciuri în acest sezon, niciodată integralist și doar de două ori titular, cel mai recent etapa trecută, la 1-0 cu Aberdeen în campionat.

Ianis Hagi: „Mi-am dedicat viitorul lui Rangers”

Întrebat de curând despre viitorul său, Ianis și-a declarat devotamentul față de Rangers:

„Nu pot controla ce vine din exterior. Pot controla doar ce pot face în fiecare zi. Iubesc să fiu la acest club, iubesc fanii, așa cum probabil știu și ei. Un singur lucru este cert, mai am 5 meciuri cu Rangers în acest sezon, două la națională, apoi trebuie să am un pre-sezon foarte bun înainte de calificările pentru Champions League.

Pe asta sunt concentrat. Nu pot controla zgomotul din exterior, am semnat cu Rangers și mi-am dedicat viitorul clubului, semnând prelungirea de contract.

Ce le pot spune fanilor este că sunt dedicat revenirii la cea mai bună condiție fizică cât de curând posibil, astfel încât să joc cât mai mult. Să port acest tricou și să joc pentru Rangers mă face fericit”.

2026este anul în care îi va expira contractul lui Ianis Hagi cu Rangers

Citește și: 

În urmă cu 3 ani îl ataca pe Gică Hagi, acum îl propune antrenor la Ajax: „O legendă, e «Cruijffiaan»”

Stupoare în studio, când Thierry Henry și Jamie Carragher au auzit pe cine a desemnat UEFA „Omul meciului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
penultimul
penultimul  •  12 Mai 2023, 02:23

Operațiunea nu ne pasă

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  11 Mai 2023, 09:07

...la acest club unde ta su a jucat extrem de prost ...astfel incat turcii se rugau la Allah sa scape de el ...nu are cum sa joace imitatia de fotbaklist ...mai bine la nationala ...

Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  10 Mai 2023, 20:34
Postat de DMA87 pe 10 Mai 2023, 15:24

Da, adevărul e că ar fi locul ideal pentru el. Să își îngroape cariera definitiv. Te duci in Turcia după o anumită vârstă, de regulă pe finalul aventurii de sportiv. Altfel, la vârsta lui, să mă ierte bunul Dumnezeu, dar nu ar fi o alegere prea fericită. Doar din punct de vedere financiar, în rest ...

Cum le sti tu pe toate????????????

Vezi toate comentariile (16)
Comentează