INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ianis Hagi, interviu despre Rangers + Ce planuri are cu naționala României: „Am încredere în generația care vine”

Ianis Hagi a oferit un interviu despre perioada petrecută la Rangers și planurile de viitor
Foto: GettyImages
Ianis Hagi a oferit un interviu despre perioada petrecută la Rangers și planurile de viitor Foto: GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 11:28 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 14:10

Ianis Hagi (22 de ani) le-a vorbit britanicilor înainte de startul noului sezon din Scoția, despre cum s-a adaptat campionatului, dar și țării.

Mijlocașul român a fost transferat definitiv de Rangers în vara anului trecut, dupa ce scoțienii îl împrumutaseră de la Genk în iarna lui 2019. Ianis a reușit să cucerească titlul in Scoția. 

Hagi jr. a vorbit cu The Guardian despre adaptarea sa și despre ce l-a determinat să semneze cu echipa lui Gerrard.

„În mod clar eram încântat să vorbesc cu Steven Gerrard. Am încercat să rămân calm și să pun întrebarile corecte pentru a afla unde mă încadrez în planurile lui. Am vorbit despre mici detalii tactice și despre cum își dorea să readucă clubul la cel mai înalt nivel, acolo unde îi e locul.

M-am îndragostit de Rangers. Simțeam că trebuie să progresez, iar Rangers a batut la ușa”, a spus Ianis pentru sursa citată.

Iansi Hagi: „Fiecare persoană din club te împinge să te descoperi ca fotbalist”

Ianis a vorbit și despre modul în care Rangers l-a ajutat să se dezvolte ca fotbalist. „Mi-a plăcut fiecare secundă petrecută aici, deoarece antrenorii sunt incredibili şi am crescut atât de mult în ultimele 18 luni. Este un mediu foarte bun pentru dezvoltarea unui jucător. Aici învăţ despre mentalitatea de a câştiga.

Fiecare persoană din acest club te împinge să te descoperi ca fotbalist. Asta m-a ajutat şi îmi doresc să îmi îmbunătăţesc jocul în continuare. A fost frumos, dar acum este istorie. În acest moment suntem extrem de concentrați asupra a ceea ce trebuie să realizăm în sezonul viitor. 

Ne dorim să jucăm în Liga Campionilor, iar pe plan intern vom face un efort masiv. Este atât de multă foame de rezultate în această echipă și nu putem aștepta decât să înceapă sezonul”, a spus mijlocașul român.

Ianis Hagi are planuri mari cu naționala României

Hagi a vorbit și despre echipa națională, cu care este încrezător că se va califica la viitoarele turnee finale. „Chiar am încredere în generația care vine. Suntem în procesul de a construi o nouă națională, și sperăm să ne găsim pentru a crea o echipă cu care să concurăm la cel mai înalt nivel. 

Am arătat la U21 că avem calitate, așa că acum trebuie să încercăm să avem succes și la echipa mare. Sunt sigur că vom fi la Cupa Mondială sau la Euro în curând”, a declarat Ianis.

VIDEO. Cele mai bune momente ale lui Ianis Hagi în tricocul lui Rangers:

Citește alte știri din fotbalul internațional:

A venit decizia în procesul de fraudă fiscală și spălare de bani în care a fost investigat Lionel Messi

Nedelcearu se desparte de AEK » Merge la o echipă italiană!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
rocky5
rocky5  •  17 Iulie 2021, 19:53
Postat de caoradea pe 17 Iulie 2021, 13:07

Si unde e dorința lui de a pleca ? Saptamani ati scris, ca vrea sa plece, ca il cauta toate echipele de top, etc.

Unde să plece? Va face tusa ca până acuma pana se vor sătura si scotienii sa-i plătească salariul de rezervă!

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Iulie 2021, 15:38

Băi artistule, tu esti " generaţia următoare "..... se pare că ai moştenit doar inteligenţa de la bătrunul rege. Noi nu avem aşteptări de la tine că stim că esti antitalent. De ce nu te faci tu bucătarla hotel la Kira ? Bucătar -şef !

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 Iulie 2021, 15:37

...trebuie spus adevarul despre oricine ...nu trebuie sa cocolosim pilosii ca asa vrem noi...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează