INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

IANIS HAGI LA GENK // VIDEO + FOTO Prima imagine cu Ianis în tricoul lui Genk » Cum l-au prezentat belgienii

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 17:15

Ianis Hagi (20 de ani) a fost prezentat astăzi oficial la Genk. „Decarul” Viitorului și al naționalei României U21 a semnat un contract valabil până în 2024 cu campioana Belgiei.

Cea mai așteptată mutare a verii a fost în sfârșit oficializată. La prezentarea oficială a fotbalistului, făcută astăzi pe stadionul Cristal din Genk, au fost prezenți Gică Hagi, Gică Popescu, președintele Viitorului, și George Ogăraru, directorul departamentului de scouting al formației de la malul mării.

1562939532 16876 +9 FOTO

1.500.000 €ar fi salariul brut anual al lui Ianis, suma netă fiind în jurul a 800.000 de euro

„Ianis este un fotbalist extrem de tehnic, lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare, are o tehnică excelentă de lovire și o tehnică unică de executare a loviturilor libere. Este creativ, mereu dispus să se arate la joc”, au fost cuvintele prin care Genk l-a introdus fanilor pe Ianis. 

 

VEZI ȘI:

Ianis Hagi la Genk, fabrica de vedete a Europei! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
iulianz2
iulianz2  •  14 Iulie 2019, 00:25

Baftă Ianis. Sper sa le dai si tu peste nas *** *** la fel cum a facut-o azi Simona.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorelus
dorelus  •  12 Iulie 2019, 23:16

Bine că s-a terminat *** Barca, Dortmund, Manchester Là Genk dacă este serios poate prinde echipa... Orașul este frumos, liniștit, propice pentru a se dezvolta corect...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ipsilante
ipsilante  •  12 Iulie 2019, 22:34

Bafta Ianis! Daca nu acum, la Genk, atunci cand si, mai ales, unde? Stiu ce poti, stiu cat muncesti dar, fara curaj, fara tupeu si obraznicie, in sensul bun, desigur, sansele sunt minime sa razbesti. Deci, cu toata forta, LA ATAC! BAFTA!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează