INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - HIBERNIAN 1-0

Steven Gerrard îl laudă pe Ianis Hagi după ce a adus victoria lui Rangers: „Este într-un moment bun! Sunt foarte mulțumit de el”

Ianis Hagi //FOTO: Imago +14   FOTO
Ianis Hagi //FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 18:43 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 19:19

Ianis Hagi (22 de ani) a fost decisiv în victoria lui Rangers, 1-0 cu Hibernian, marcând singurul gol al partidei.

La final, managerul Steven Gerrard a comentat prestația elevilor săi și a avut cuvinte de laudă la adresa internaționalului român.

„Ianis a primit oportunitatea de a reveni în echipă și a profitat de ea. Sunt din nou foarte mulțumit cu prestația sa, așa cum am fost și etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr și se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape.

A fost un meci greu. Știam că va fi o provocare. Hibernian s-a organizat foarte bine. Este o victorie importantă. Am învins o echipă bună. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie.

Sunt încântat de echipă și de organizare, de implicarea jucătorilor. În acest campionat trebuie să te lupți, să faci mai întâi lucrurile urâte și după aceea să îți arăți calitățile. Adversarii sunt disperați să ne învingă și trebuie să ne așteptăm la orice. Jucătorii trebuie să se bucure azi pentru că le-am răpit Crăciunul pentru că ieri ne-am antrenat. Asta nu e normal, dar mâine vor avea o zi liberă”, a declarat Steven Gerrard.

VIDEO Golul marcat de Ianis Hagi pentru Rangers

VIDEO Cum era relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi: 

Ianis Hagi, decisiv pentru Rangers! A marcat singurul gol al meciului cu Hibernian

Ianis Hagi a marcat pentru Rangers, iar comentatorii și internetul au luat-o razna: „Cu toții ne întrebam când va învia! Iată că a făcut-o”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ovydyusb
ovydyusb  •  27 Decembrie 2020, 10:43

Quick as a flash! Luati-o pe asta la ficat haterii! Ianis a pierdut locul de titular ptr ca rangers a prins o serie de victorii impresionanta. Si columbianul morelos (care era dat pe la inter in presa) a mai stat pe banca. Ianis daca nu e sustinut nici de acasa.. atunci de unde? La europeanul de tineret a avut o prestatie stralucita care ar fi trebuit sa ne cucereasca definitiv pe noi ca romani, ca popor al lui... dar asta e felul nostru de hateri. Ar putea reprezenta viitorul nationalei. E in formare, in crestere si are nevoie de un club unde sa joace. Si gica o jucat la brescia.

ares2024
ares2024  •  27 Decembrie 2020, 07:57

Vedeta intr un meci cu Hibernian asemenea lui man intr un meci cu Academica........ha,ha,ha.....

397732904465528
Octavian Go  •  26 Decembrie 2020, 20:35
Postat de jenny10 pe 26 Decembrie 2020, 19:44

Liga 2 din Romania e peste campionatul din Scotia!!!!!

De aceea in editia trecuta Scotia avea 2 echipe in primavara europeana iar noi doar una, iar in editia actuala Scotia are 1 echipa calificata in primavara isr noi nu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează