INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, lăudat de un fost jucător al lui Liverpool după evoluția din ultima etapă: „Se descurcă excelent și pe spații mici”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 18:57 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 22:39

Rangers a învins Livingston cu scorul de 2-0 și a rămas pe prima poziție în clasamentul primului eșalon din Scoția. Ianis Hagi (22 de ani) a oferit pasa de gol la prima reușită a meciului și a fost inclus în echipa etapei din campionatul scoțian.

Ianis Hagi a avut o evoluție bună în ultima etapă din campioatul scoțian, fiind în primul „11” al etapei. Internaționalul român a făcut faza primului gol, recuperând la mijlocul terenului și oferind două pase ideale, întâi pentru Jermaine Defoe, apoi pentru golul lui Joe Aribo.

Fostul fotbalist al lui Liverpool și secundul lui Steven Gerrard, Gary McAllister, l-a lăudat pe fiul „Regelui”, românul fiind cel mai bun pasator din campionatul scoțian, cu 7 assist-uri: „Are un talent special, o viziune pentru astfel de execuții. Iar Ianis are cifre fantastice și îmi place că el caută mereu pasa în față. Unii aleg opțiunea mai ușoară, să paseze în lateral sau înapoi, dar el vrea mereu să se ducă înainte și să fie creativ. Este un fotbalist care se descurcă excelent și pe spații mici, chiar dacă uneori e riscant și pierzi posesia. Dar eu îi încurajez pe jucători să aibă curaj și să caute poarta, să creeze ocazii. E și o presiune pe jucători ca el. Trebuie să dea goluri sau să contribuie la marcarea lor”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Sergio Reguilon, eroare pe canalul de YouTube al iubitei vloggerițe » La ce întrebare simplă a răspuns greșit

Supertransferul pregătit de AC Milan » „Diavolii” curtează un star de la PSG!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cip1978
cip1978  •  26 Octombrie 2020, 21:28

A dat si asta micu' o pasa si iar il vad laudatorii pe la Manchester United, Real sau Barca, castigand si Balonul de aur ...

1razvanr
1razvanr  •  26 Octombrie 2020, 20:06

S-a lovit mingea de el :))

deusdat
deusdat  •  26 Octombrie 2020, 20:05

Faza e într-adevăr excelentă. Dar pe urmă Ianis s-a văzut cam puțin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează