INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

Ianis Hagi, magnet pentru presa din Belgia » Ce le-a spus jurnaliștilor despre Gică Hagi: „Vorbim despre asta 99% din timp”

Articol de - Publicat joi, 26 septembrie 2019 18:46

Ianis Hagi, mijlocașul lui Genk, le-a dezvăluit jurnaliștilor flamanzi că „99 la sută dintre conversațiile cu tata sunt despre fotbal”.

Ianis Hagi  continuă să fie foarte căutat de jurnaliștii belgieni, deși au trecut trei luni de la transferul său la Genk. Numele atrage la fel de mult.  

În ultimul interviu pentru presa flamandă, acordat cotidianului Het Nieuwsblad, mijlocașul în vârstă de 20 de ani a declarat: „Sunt mândru să port acest nume. Nu simt nicio presiune. Vorbesc în fiecare zi cu tata, 99 la sută dintre conversațiile cu tata sunt despre fotbal. Despre jocul meu și despre clubul nostru”.  

Întrebat ce înseamnă pentru el sfaturile celui mai mare fotbalist din istoria fotbalului nostru, Ianis a răspuns printr-un singur cuvânt: „Aur”.

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET Explicăm un nou tip de pariu: cum să pariezi împotriva altor jucători

Vezi și: 

Turk Metal - Gazișehir Gaziantep 0-4 // Marius Șumudică, calificare și în Cupa Turciei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
xxrapi
xxrapi  •  27 Septembrie 2019, 04:37

Ar fi fost bine sa fie "magnet" pentru fotbalul pe care il joaca...

godot
godot  •  26 Septembrie 2019, 19:43
Postat de boreal47 pe 26 Septembrie 2019, 19:25

Godot , tu nu ai copiii, probabil nici 18 ani nu ai, dar când vei avea copiii, nu vad că îi vei spune "nu discuta cu mine că parerea mea e subiectiva. "Mai bine mai înveți puțin , că acuşi dai bacul'.

Mai bine pui mâna pe gramatica de clasa a patra înainte să te exprimi in public. Părinții de tipul lui Hagi le fac mai mult rău decât bine copiilor. Si in mod cert fac rău societății. Ultrafavorizati ca Ianis găsim în toate sectoarele vietii publice, in politica, administrație, medicina, universități, diplomație, precum și on zone mai puțin vizibile. Din nefericire, societatea nu are mecanisme defensive naturale viabile, prin care sa se autoregleze in relatia cu aceste elemente, așa cum are un organism privat sănătos dintr-un mediu sănătos, precum in cazul Ianis-Fiorentina-Genk.

spartcapus
spartcapus  •  26 Septembrie 2019, 19:36
Postat de Christian Ciuca pe 26 Septembrie 2019, 19:24

io am incredere in Ianis, se va impune la Nationala, bag mina-n foc, el trebuie sa inteleaga mentalitatea unui zecar, sa fie mai egoist, mai individualist, mai indraznet, sa incerce poarta de la marginea careului, sa dribleze si imediat sa suteze, are calitatile necesare desi isi bat joc belgienii aia de el, de-ar fi stiut Gicuta in veci nu l-ar fi lasat la ei sa-l tina rezerva si sa-l bage 5-10 minute din cind in cind, sigur nu l-ar fi lasat acolo.

:)))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează