INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA LIGII SCOȚIEI

Ianis Hagi, pe teren în victoria lui Rangers » Ce au observat jurnaliștii scoțieni și nota acordată: „N-a intrat cu adevărat în joc”

Ianis Hagi, în meciul cu Greenock Morton / Sursă foto: Imago Images
Ianis Hagi, în meciul cu Greenock Morton / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 17:30 / Actualizat sambata, 19 august 2023 19:41

Ianis Hagi a fost introdus în minutul 57 al partidei pe care Rangers a jucat-o sâmbătă în compania lui Greenock Morton, în „optimile” Cupei Ligii Scoției (2-1). Prea puțin pentru ca presa din Scoția să-și facă o impresie clară asupra fotbalistului devenit rezervă de lux pe „Ibrox”. La finalul partidei, Ianis a oferit o reacție plină de subînțelesuri. 

Ianis Hagi nu mai prinde primul „11” al lui Rangers nici contra adversarilor mult mai slab cotați. Rezervă în campionat și în preliminariile Ligii Campionilor, mijlocașul de 24 de ani a rămas pe bancă și cu Greenock Morton, o formație de pluton din liga secundă.

Boloni, rezultat fantastic cu Marseille: echipa lui a marcat de două ori în inferioritate numerică
LIGUE 1
Boloni, rezultat fantastic cu Marseille: echipa lui a marcat de două ori în inferioritate numerică

Abia în repriza secundă, în minutul 57, când Rangers era condusă cu 0-1, Michael Beale a apelat la serviciile românului. 

Ianis Hagi, doar jumătate de oră în Cupa Ligii Scoției: „Nu a intrat cu adevărat în joc”

Intrarea lui Hagi jr. a fost de bun august pentru vicecampioana Scoției, care a întors scorul în decurs de opt minute, după reușitele lui Deesers ('60) și Danilo ('68). Totuși, jumătatea de oră petrecută de Ianis pe gazon a fost, în opinia specialiștilor scoțieni, una neconcludentă. 

Nu a intrat cu adevărat în joc, dar a fost cât pe ce să înscrie cu un șut frumos cu stângul”, au scris jurnaliștii de la Ibrox News, care i-au acordat nota 5.

Ianis Hagi, nemulțumit după meci: „Sunt dezamăgit de situație”

Ianis Hagi a oferit o declarație directă la finalul partidei, în care a recunoscut că nu e mulțumit de actualul său statut.

„Orice fotbalist își dorește să joace. Cu siguranță sunt dezamăgit de această situație, dar îi respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect, el este antrenorul echipei. 

Eu sunt un simplu jucător, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la sută la sută. M-am întors după o accidentare care m-a ținut un an departe de fotbal. Ei mă cunosc, îmi știu istoria la acest club. Vreau doar să joc”, a punctat Ianis, conform scotsman.com.

4 milioane de euroeste cota de piață a lui Ianis Hagi pe transfermarkt.de. A pierdut 3 milioane din decembrie 2021

Îndoieli în privința lui Ianis Hagi:  „Nu-l văd titular și nu cred că va accepta să intre de pe bancă”

Analiștii britanici au tot mai mari îndoieli în privința viitorului lui Ianis Hagi la multipla campioană a Scoției. Fostul jucător al lui Rangers, Derek Ferguson, se îndoiește că Ianis Hagi are un viitor pe termen lung la multipla campioană a Scoției:

„Nu sunt atât de sigur că are un viitor pe termen lung. Nu cred că va fi titular sub comanda lui Michael Beale. A pierdut foarte mult fotbal din cauza rupturii de ligamente încrucișate, așa că va dori să joace cât mai mult de acum încolo. Dar nu-l văd, ca să fiu sincer. Va accepta să intre de pe bancă pe Ibrox Park? Eu nu sunt atât de sigur”. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Dan Petrescu a pierdut în Coreea de Sud și e la 19 puncte distanță de lider

Boloni, rezultat fantastic cu Marseille: echipa lui a marcat de două ori în inferioritate numerică

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Misu1950
Misu1950  •  20 August 2023, 10:39

Adevarul e ca in fotbalul scotian intai trebuie sa ai fizic, conditie fizica si rezistenta sa faci fata unor intrari care numai de fotbal nu apartin!! Deci pe locul patru vin tehnica si tactica fotbalului! Pe primele trei Ianis nu le are...

parachioara5
parachioara5  •  20 August 2023, 09:46

...aceasta imitatie de fotbalist nu i buna de nimik ...scotienii si au facut o parere despre el ...il lasa pe banca...

elgabri
elgabri  •  19 August 2023, 18:55

Daca si in cupa esti rezerva e cam clara valoarea printului !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează