INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi primește sfaturi de la colegii de la Rangers: „Dă goluri și vei fi și mai popular în vestiar!”

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 10:19

Nu a fost un week-end prea bun pentru Ianis Hagi și Rangers, dar colegii îl apreciază pe român pentru ce a făcut în prima lună în Scoția. 

„Cu Braga, a resuscitat jocul și ne-a readus în cursa calificării. S-a adaptat foarte repede și e impresionant, ținând cont de forma noastră mai puțin bună”, a declarat fundașul central Connor Goldson pentru Sunday Mail. 

Sfat pentru Ianis Hagi la Rangers

„Chiar dacă echipa nu joacă fotbalul cel mai bun, un tânăr vine și demonstrează de ce este capabil, dovedindu-și talentul”. Stoperul englez le-a spus jurnaliștilor că „Hagi muncește mult. E în fiecare zi în sala de forță pentru ședințe de pregătire suplimentare” Cum este în vestiar?„E deja un băiat foarte popula”. Goldson îi oferă un sfat lui Ianis: „Continuă să dai goluri și vei fi și mai popular”. 

Citește și:

Ianis Hagi, extrem de apreciat de fanii lui Rangers » Comentarii la superlativ după ultimul meci: „E nevoie de clasa lui” + critici pentru Gerrard: „Joacă-l număr 10!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează