STRANIERI  ·  BELGIA

Ianis Hagi, inclus în echipa „dezamăgirilor” din Belgia: „Va rămâne în istorie ca un trecător tăcut”

Ianis Hagi a dezamăgit la Genk
Ianis Hagi a dezamăgit la Genk

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 14:19

Site-ul flamand Voetbal Nieuws scrie că „dacă îl cumpără Rangers pe Ianis Hagi, cu cinci milioane, cel puțin Genk va obține un profit”.

Zilele trecute, un jurnalist britanic, Jonathan Radcliffe, scria că „de când a venit, Ianis Hagi a înscris deja trei goluri și a oferit două assisturi în Scoția. Cifre interesante, în comparație cu alți colegi de la Rangers. Prin creativitatea sa, e o piesă importantă în linia mediană. Esențial pentru a continua la Glasgow".

Alături de Nasri și Mirallas

În Belgia însă, playmakerul în vârstă de 21 de ani e considerat un „flop”. O dezamăgire. Site-ul flamand Voetbal Nieuws l-a ales într-o echipă a transferurilor eșuate din acest sezon. Alături de nume cunoscute în fotbalul mondial, precum francezul Nasri (Anderlecht), belgianul Mirallas (Antwerp) sau suedezul Lustig (Gent).

„Dacă prețul plătit anunțat a fost corect"

„Genk va scăpa în curând de o greutate, pentru că Rangers ar accepta să plătească 5 milioane de euro pentru a-l achiziționa definitiv", a comentat Voetbal Nieuws. „Cu acest transfer, clubul va face și un profit, dacă prețul plătit anunțat a fost corect. Vara trecută, inițial s-a spus că suma ar fi fost mai mare de patru milioane pentru copilul-minune din România".Concluzia: "Oricum, el va rămâne în istoria fotbalului nostru drept un trecător tăcut". 

Citește alte știri din fotbalul internațional:Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (2)
Christian Ciuca  •  23 Martie 2020, 16:36

adica chemi omu la tine, ii pui calus la gura si-i dai un sut in fund si dupaia zici "era un trecator tacut". Ce vrei de la el ? a venit, ti-a dat gol din primu minut cum l-ai bagat pe teren, l-ai pus pe bara, cind l-ai bagat iar tot el ti-a deblocat meciu si ti-a dat o pasa decisiva de saizeci de metri printre toti jucatorii adversi, iar l-ai pus pe tusa, il bagi din nou mai incolo intra si-ti da doua goluri in acelasi meci, unu cu stingu altu cu dreptu... si iar il ascunzi. Dupaia urli ca e un trecator tacut... bleah, va vede el Bunul-Dumnezeu.

Neculaescu Mircea  •  23 Martie 2020, 15:20

LA UN SINGUR CLUB AR PUTEA AJUNGE MARE!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1