INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

VIDEO Ianis Hagi, primele declarații după ce a ieșit campion cu Rangers: „Am simțit gustul succesului, iar acum suntem înfometați”

Ianis Hagi e campion cu Rangers
Ianis Hagi e campion cu Rangers

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 13:50 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 16:26

Rangers a devenit campioană în Scoția după 10 ani, iar echipa lui Steven Gerrard și Ianis Hagi a sărbătorit sâmbătă triumful, imediat după victoria din ultima etapă, 4-0 cu Aberdeen.

Mijlocașul român de 22 de ani a fost unul dintre oamenii decisiv ai succesului lui Rangers, iar după ce a primit medalia de campion a vorbit pentru postul de televiziune al clubului despre sezonul recent încheiat și despre câștigarea campionatului.

VIDEO Ianis Hagi, după ce a ieșit campion cu Rangers: „Vrem mai multe trofee”

„Este un sentiment incredibil să câștigi titlul așa devreme! Acum am pus mâna pe trofeu! Este greu să descriu în cuvinte. Suntem foarte mândri, suntem foarte fericiți că am realizat așa ceva cu un club uriaș și că i-am făcut fericiți pe fani.

A fost o călătorie incredibilă. Din prima zi din presezon și până acum a fost uimitor! Am muncit foarte mult, toată lumea s-a pregătit pentru acest moment. Să sperăm că e doar începutul. Suntem înfometați, acum că am simțit gustul succesului. Trebuie să strângem cât mai multe trofee.

Nu există ceva mai frumos pentru un fotbalist. Avem tot ce ne dorim. Trebuie să mergem pe acest drum și câștigăm mai multe trofee. Suntem un grup unit, suntem foarte apropiați și ne-am provocat unii pe alții!”, a spus Ianis Hagi la Rangers TV.

45 de meciuria jucat Hagi pentru Rangers, bifând 8 goluri și 15 pase de gol

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ianis Hagi, întâmpinat cu un sicriu verde » Incidente la sărbătoarea lui Rangers

Chelsea - Leicester 0-1 » Finala Cupei Angliei, decisă de un gol formidabil! Record pe Wembley

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
853246084756615
Marcel Popa  •  16 Mai 2021, 17:53

Acum azi maine incepe gsp cu ofertele inchipuite.

polistul68
polistul68  •  16 Mai 2021, 17:20

In sfarsit un articol despre Ianis , in care nu e laudat, nu e mediatizat....cinste lui, sa se bucure de momentele acestea. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, cat mai multe meciuri bune, si cat mai putine laude inutile ( care i fac rau tot lui).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează